Nejste přihlášen/a.
Ahoj, kolem domečku máme jen trávník, avšak mnozí to znáte, pokud déle prší, tak není příjemné chodit v blátě.
Uvažujeme o zámkové dlažbě, nebo zatravňovací dlaždice, či zatravňovací pásy?
Uvažoval jsem i o cestičkách z kačírku-oblých sypkých kamínků.
Poradí mi prosím někdo, co by bylo optimální?
Finančně to je tak ,že jsme počítali se zámkovou dlažbou, což je spíše z těch dražších, ale samozřejmě ušetřené peníze by potěšili, nejsme nějací lobisté či něco podobně snadno peníze získávajícího.
Jedná se o středně velký rodinný domeček, chtěli bychom i příjezdovou cestu pro auto.
Omlouvám se za neurčité odpovědi, ale ještě nevíme přesně co a jak, i proto jsem se šel sem poradit
Po několika neúspěšných pokusech, jak nechodit a nevyjíždět koleje ke garáži, jsme to vyřešili zatravnovačkami. V betonových tráva vyschne, ale tyto jsou super - viz odkaz. V zimě se na nich i točí traktor s pluhem a ani se nehnou, v létě nejsou vidět pod travičkou, která se seká sekačkou na angličáka.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.