Nejste přihlášen/a.
Ahoj, chci oplotit pozemek u rd poplastovaným pletivem. Dohromady je to 100m, chci výšku 125cm, k tomu sloupky šíře 48, výška 2m.
Pletivo chci s napínacím drátem a zajímá mě, jestli je ten drát zapletenej jen navrchu nebo je i dole a nebo ho ještě musím extra dokupovat. Pak potřebuji vědět, jestli musím mít napínáky. Vím, že se dávají, ale třeba soused je vůbec prý nedával. No a potom potřebuji nějaký vázací drát abych pletivo svázal se sloupkama..Říkám to dobře nebo jsem na něco zapomněl. Chtěl bych to co nejdřív objednat přes net, tak se bojím abych na něco nezapomněl. Díky za rady
pletivo můžeš koupit se zapleteným drátem nebo i bez,zapletenej je nahoře i dole,ty napínáky jsou lepší,vázací drát ano,ještě jsou takový čepičky na sloupky,aby do nich neteklo,rohové vzpěry,ty maj taky extra úchyty ke sloupku...
Díky za odpověď a kam se dávají ty napínáky? A ještě se zeptam, když mám sloupek 2m kolik mám vzít ty vzpěry?
Nebudu dělat chytrého a udělám reklamu,tady vše najdeš a mají i docela dobré ceny: msdo.cz/...
napínáky>>> napínají drát>>> ve výšce drátu na rohový sloupky,vzpěry>>> na rohový sloupek a pak asi tak v půlce strany,když bede větší než 10m,je dobrý,je vzít o něco delší než sloupek,ale stačí i stejně dlouhé>>> jo,a rohový sloupky se dělávaj (není podmínkou) většinou silnější,aby se právě při šponování neprohly...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.