Ahoj, Montoval jsem novy bojler, samozřejmě staré trubky nepasovali, tak jsem to připojil 12" flexihadicema opletenema. Měli by být odolné do 10 bar a 90°C. Vadí to nějak hodně? Je to max na půl roku, jsou az za pojistnym ventilem 6bar. V létě chci dělat novou vodu a bojler půjde jinam. doplněno 21.01.15 12:29: Tak nakonec jsem to vyměnil za vlnovec. Měl by byt odolnejsi, žádná guma. Možná to tak nechám, aspon az se bude zase měnit tak se nebudou muset dělat rozvody.
Na studené je to v pohodě, a teplé vodě - po roce bych byl opatrnější. Guma v teplé vodě dřív odchází, zvlášť když tam je častější průtok. Jinak v pohodě.
Tohle jsou vysokotlaké hadice ja vám teď nevím asi do 200 stupňů a to bojler má tak výhřevnost vody do 70 stupňů. Jen bych se chtěl zeptat bojler vám leží na zemi doe foto?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.