Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Co máte kolem vypínačů?

Od: rotorod® odpovědí: 6 změna:

mám bíle stěny a malé děti = černé stěny kolem vypínačů. Když nechci ty plastové rámečky, co tam dát? co máte Vy, jestli teda něco?

díky za rady

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

bagar*
hodnocení

1x

Pamatuji si z dětství, že táta kolem vypínačů v děstském pokoji nalepil takové ty úzké pruhy tapet (bordury). Tuším, že tam byly zvířátka. No nenáviděl jsem to. Ale nedávno jsem byl u kamarádky, která sice děti nemá, ale má všude něco takového mercisalon.cz/... . Má to sladěné se zbytkem dekorací. Ale jak moc je to praktické netuším *nevi*

Ten žralok je moc hezký. Z barevné tapety lze vystřihnout cokoliv, jakkoliv. ;) Dobrý nápad *palec*

albatros498022*
hodnocení

0x

Je možno použít nanosklo ve spray, používá se jako ochrana proti sprejerům a funguje dost dokonala, výrovní označení neuvádím, ale nanosklo se dá na NETu sehnat

hodnocení

0x

Já tedy bojuji po staru, tak jednou za půl roku se vyzbrojím válečkem a exponovaná místa přetáhnu. Nátěr PRIMALEX POLAR je barevně stabilní, takže žádný rozdíl mezi starým a novým nátěrem nepozoruji. Je to sysifovská práce, ale u nás by žádný rámeček nepomohl - leda by byl přes celou stěnu :)

Nanosklo je zajímavý nápad, ale narazil jsem na zmínky ohledně zdravotní závadnosti při použití ve vnitřních prostorách. Rovněž je pro mne otázkou, jak se ochranná vrstva odstraní v případě potřeby vymalovat.

doplněno 20.01.15 23:44:

to @albatros498022: Díky za info. Ale jsem "konzerva". Navíc u nás trpí ponejvíc obývák a ten je v sádrokartonu, takže mechanické odstraňování nee. Nicméně na chodby a fasádu si to dovedu představit.

albatros498022*

Má zdravotní atest a pro nový nátěr se dá odstranit mechanicky nebo odstraňovačem

hodnocení

0x

Já mám malé děti a nemám tam nic. Ani černé skvrny...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]