Nejste přihlášen/a.
mám bíle stěny a malé děti = černé stěny kolem vypínačů. Když nechci ty plastové rámečky, co tam dát? co máte Vy, jestli teda něco?
díky za rady
Pamatuji si z dětství, že táta kolem vypínačů v děstském pokoji nalepil takové ty úzké pruhy tapet (bordury). Tuším, že tam byly zvířátka. No nenáviděl jsem to. Ale nedávno jsem byl u kamarádky, která sice děti nemá, ale má všude něco takového mercisalon.cz/... . Má to sladěné se zbytkem dekorací. Ale jak moc je to praktické netuším ![]()
Já tedy bojuji po staru, tak jednou za půl roku se vyzbrojím válečkem a exponovaná místa přetáhnu. Nátěr PRIMALEX POLAR je barevně stabilní, takže žádný rozdíl mezi starým a novým nátěrem nepozoruji. Je to sysifovská práce, ale u nás by žádný rámeček nepomohl - leda by byl přes celou stěnu ![]()
Nanosklo je zajímavý nápad, ale narazil jsem na zmínky ohledně zdravotní závadnosti při použití ve vnitřních prostorách. Rovněž je pro mne otázkou, jak se ochranná vrstva odstraní v případě potřeby vymalovat.
doplněno 20.01.15 23:44:to @albatros498022: Díky za info. Ale jsem "konzerva". Navíc u nás trpí ponejvíc obývák a ten je v sádrokartonu, takže mechanické odstraňování nee. Nicméně na chodby a fasádu si to dovedu představit.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.