Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Hlučný pohon u garážových vrat

Od: valeria007 odpovědí: 2 změna:

V koupené garáži jsou el. ovládaná sklápěcí vrata, při otevírání ale dělají hrozný randál, ruším souseda. Chtěla bych pohon vyměnit za tichý, kdo máte zkušenost - vyměňuje se celý ten pohon, celá ta " bedna" pod stropem nebo jen nějaká část, ty řetězy, nebo jak to nazvat? Zatím jsem nenašla firmu - servis, která by to nabízela, tady v Ostravě :/ Ospovené firmy nabízely jen koupi pohonů nebo nová vrata... Díky..

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Podle zkušeností ten randál vydávají vlastní vrata než pohon. Jedná se opravdu o hluk z pohonu nebo mechanických částí vrat? Nestačilo by to jen promazat?

doplněno 20.01.15 23:26:

Ono je potřebné zjistit která část ten hluk dělá a podle toho pak najít řešení.

valeria007
hodnocení

Promazala jsem, nepomohlo, nebo jen hodně málo. Vedlejší vrata se otevírají tiše, jinak jsou stejná, ale těch lidí se mi ptát moc nechce, rusky moc neumím :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]