Nejste přihlášen/a.
Dobrý večer,
je normální, že u nové myčky (Siemens), po naplnění zásobníku na mycí prostředek gelem, dochází při zavírání dvířek k jeho vytékání? Je chyba ve špatném těsnění zásobníku, nebo je to normální jev? Nemám s myčkami zkušenost, děkuji.
Hm, Siemens myčka, tu bych si chtěl taky koupit. U mý starý Indesitky se musí ten zásobník fakt fest domáčknout. A nebo tam dávejte takový ty rozpustný jarový kapsle, ty mejou docela dobře.
Mám novou pračku a v návodu je u některých programů zákaz používání gelů. Nechápala jsem, ale je to právě tím, že vytečou mimo potřebnou dobu. Nemáte v návodu takovéhle poučení? Já sama, používám prášek, který dávkuji podle nádobí. Více na nádobí po kačeně a méně na sklo. zbozi.cz/... Dá se koupit za cca 180 kč. A místo leštidla používám ocet.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.