Nejste přihlášen/a.
ahoj, chci si udělat regál z jeklů o délkách 80x40x3. Jen ë chci zeptat, jaký by jste asi na spojení jeklů použili svar?
Nedělám do železa, nýbrž do dřeva, ale regál ze dřeva 8x4 cm by unesl toho slona.
Osobně jsem si kdysi vařil regál z jeklů 2x2 cm, jakej svár jsem použil nevím, neb se v tom nevyznám, jen jsem to tak nějak poprskal a drží to jak blázen. Když jsem to pak potřeboval trochu předělat, musel jsem to flexou rozřezat.
Ahoj. No jakej? Obyčejný koutový. Nahoře mělký a dole se může trochu přidat. Podle libosti i na ty spoje z boku. Záleží, jak moc chceš spotřebovat elektrody? Kyselýma se svařuje zezhora dolů a vodorovně je to jedno. Jestli z prava z leva. Pro parádu, se ty oprskaný sváry dají obrousit flexou.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.