Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Komunální odpad

Od: yzoempire57 odpovědí: 3 změna:

Dobré dopoledne milý čtenáři,již několikrát jsem to tu už psal,ale chci vás poprosit nebo se zeptat jakto je když,mám Trvalé bydliště tam,kde jsem dřívě bydlel a teď bydlím užř někde úplně jinde v Olomouci :) Ještě bydlím bohužel nebo-li bohudík s mamkou,ale už mě to někdy nebaví ale to neřeště! Chci se vás zeptat bydlíme s mamkou v pronájmu v bytě,který pronajímá naše babička,a ona prý za nás plátí veškeré poplatky za popelnice! Já si osobně myslím že když,nemáme najemní smlouva s tímto bydlištěm,kde právě bydlíme tak jak to je ten komunální odpad? Jakože za nás to plátí babička (Její mama mojí mamy)! Tak se chci právě zeptat jak to tedy je? Za každého občana v ČR v Olomouci se musí platit poplatek za komunální odpad že to říkám správně? My se totiž v Rodině hadáme že je to uplná blbost že to plátí ona(babička) za nás! :) Děkuji mnohokrát za vaše odpověďi Nashledanou

Příjemné dopoledne YzoEmpire57 :))

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

uska*
hodnocení

0x

Možné to je. Musíte kouknout na web Městského úřadu v Olomouci a ve vašem tr. bydlišti. Každé město má jiné podmínky, je možné, že ve vašem tr. bydlišti vám vzniká dluh, pokud nedokládáme do tr. bydliště doklad o placení odpadu. Některá města ani toto potvrzení neuznávají a trvají na platbě v místě tr. bydliště.

Zde vám to nevyřešíme, máte to ve svých rukách.

au1
hodnocení

0x
kazdy majitel nemovitosti musi od lonska platit za komunalni odpad, ikdyz v tom byte nikdo nebydli. vy mate trvale bydliste jinde nez v byte vasi babicky, tzn platite odpad na adrese trvaleho pobytu, a nemuzete tedy platit i odpad na adrese bytu babicky. ten tim padem musi zaplatit ona sama.

mcmerkurion*
hodnocení

0x

nevím jak v Olomouci,ale odpad se platí někde podle bydliště,někde podle popisného čísla (bez ohledu na druh pobytu),takže je vcelku možné,že když bydlíte u babičky,tak že za vás platí odpad>>> tak úplná blbost to není...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]