Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Revize na topení, kde?

Od: monteros odpovědí: 1 změna:

Dobrej, budu kolaudovat barák a až teď jsem se dozvěděl, že nejdřív musím nechat zkolaudovat septik se zemním filtrem a pak mohu teprve požádat o kolaudaci na dům. Pak vyšlo najevo, že ještě musím mít revizi komína, revizi elektriky, elektrokotle, budníku, přípojky vody a topení :) Česko je těmi revizemi asi posedlé či co.. Každopádně mám otázku:

Topení mi dělal jeden maník (instalatér - topenář), můj známý. Ale on je v důchodu a nemá samozřejmě žádné razítko apod. Dělal mi to za pár korun (ale dobře) jenže kdo mi teďka dá tu revizi?

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

paw*
hodnocení

0x

Na topeni nemusi byt revize jako takova, nejspis urad pozaduje tlakovoou zkousku. No a musi byt revize na elektriku a dale. Ale i ten mitni manik by mel mit kontakt na nekoho, kdo se tim zabyva. tak dlouho v duchodu nebude, aby ztratil veskere kontakty a aby nevedel, ze papir musi byt. Tak se zkuste obratit na nej.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]