Nejste přihlášen/a.
Dobrej, budu kolaudovat barák a až teď jsem se dozvěděl, že nejdřív musím nechat zkolaudovat septik se zemním filtrem a pak mohu teprve požádat o kolaudaci na dům. Pak vyšlo najevo, že ještě musím mít revizi komína, revizi elektriky, elektrokotle, budníku, přípojky vody a topení Česko je těmi revizemi asi posedlé či co.. Každopádně mám otázku:
Topení mi dělal jeden maník (instalatér - topenář), můj známý. Ale on je v důchodu a nemá samozřejmě žádné razítko apod. Dělal mi to za pár korun (ale dobře) jenže kdo mi teďka dá tu revizi?
Na topeni nemusi byt revize jako takova, nejspis urad pozaduje tlakovoou zkousku. No a musi byt revize na elektriku a dale. Ale i ten mitni manik by mel mit kontakt na nekoho, kdo se tim zabyva. tak dlouho v duchodu nebude, aby ztratil veskere kontakty a aby nevedel, ze papir musi byt. Tak se zkuste obratit na nej.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.