Nejste přihlášen/a.
Dobry den,chtela bych se zeptat,jsem momentalne na prac.urade a chtela bych si s pritelem vzit dum na hypoteku a chtela bych se jen zeptat,jestli muzu byt spolumajitelka bez toho ,aby me musel zarazovat do jednani s hypotekou,protoze by to zbytecne snizilo rozpocet,asi chapete co myslim.jestli staci me pak jen napsat do katastru ze jsem spolumajitelka a nebo jestli se budem muset vzit a tim by se ale vse zmenilo,protoze mam male decko a vse by se pocitalo do rozpoctu.Tak prosim kdo se v tom vyzna,tak mi prosim poradte,urcite se pujdu optat jeste primo do banky,ale jen chci mit nejake info predem.Moc dekuji
Dobry den ,dekuji za Vasi odpoved,ne dite neni jeho.Takze pokud bych chtel abych byla spolumajitelkou,tak to jde vyhradne tak,ze by si mne vzal,jestli tomu rozumim dobre.Na dite mam alimenty od jeho otce,tak to by se do toho nepocitalo,pritel ma cca 50 tis.mes. a chceme dum v hodnote 1200000 tak snad by to nebyl problem,no jeste teda musim vse zvazit,aby to dopadlo co nejlepe,ale jeste jednou moc dekuju,preji hezky den
doplněno 20.01.15 16:54:PS:jinak pritel zadne vyzivovaci povinnosti nema
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.