Nejste přihlášen/a.
dobry den jak mam odstranit pryskyrici z dzin aniz bych se musela bat ze mi poskodi vlakno a barvu? prosim poradte
dobrý den, já znám asi 200 druhů pryskyřic, takže nevím který máte konkrétně na mysli, jak byla ta vaše pryskyřice na kalhoty nanesena? za tepla, za studena? v jakém rozsahu? Pokud se jedná o pryskyřici přírodního charakteru, ze dřeva například, tak je dobré poškozené místo vymrazit, buď kalhoty do mrazáku, nebo obkládat ledem a potom se snažit ztuhlou pr. vydrolit, ale k poškození barvy dojde, byť minimálnímu...jestliže se jedná o prům.pryskyř. tak záleží na tom o kterou jde...
Pryškyřici jsem odstranila tak, že jsem na místo aplikovala máslo - to máslo tu pryskyřici vymastilo, poté se na toto místo nanese houbičkou jar a vše dala vyprat do pračky. 100% to funguje, mám to vyzkoušené jak na riflích, tak na šusťákové soupravě a je to bez známek zbytku flíčku. Jako nové
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.