Nejste přihlášen/a.
Dobrý den prosím rádce, kteří znají WC Geberit, zda by mi neporadili proč mi do něj najednou přestala téct voda? Neumím ho ani otevřít, nic jsem s tím nedělala a najednou z ničeho nic nesplachuje. Děkuji za radu. nejremeslnici.cz/... Přitom na umytí voda teče, ale do mísy ne. Na umytí mám vodu vedenou z kuchyně. Mám umývací prkénko.
doplněno 19.01.15 15:06:Byl tu instalatér a během 5ti minut měl opraveno, prý táhlo bylo zaseklé a špinavé, jen ho ručně protáhl a bylo to. Děkuju všem za pomoc. Mám WC 10 let, prý to bude pomalu potřebovat nové a drahé součástky.
Zkusil bych se nejdřív podívat, jestli nezůstal viset plovák nebo jestli neuvízlo něco v napouštěcím ventilu. Dovnitř se dostanete tak, že sejmete splachovací tlačítko. Obvykle to funguje tak, že jej vytlačíte směrem nahoru a pak odklopíte k sobě spodní hranu a hořejšek vyháknete. Pod tlačítkem je další víčko na plastových šroubech. Odšroubujete, vyndáte víko a dostanete se k napouštěcímu ventilu i splachovači.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.