Nejste přihlášen/a.
Chtěl bych si pořídit dig. dveř. kukátko, ale před vstupními dveřmi máme ještě asi 1 metr branku. Nahraje kukátko ve dveřích co se děje před brankou, nebo to tak nefunguje?
Taky by mne tato problematika docela zajímala digitální kukátko si taky pořídím a mám i docela představu o tom že ho chci na baterie s displejem 2,8"a více stačí mi bez nahravání ale hlavně s kamerou alespoň 1,3Mpx. Máte někdo nějakou skušenost s tímto zařízením a nebo typ na co si dát při koupi pozor děkuji martas38.
doplněno 17.06.15 15:31:Možná něco takového ale tady není uveden údaj o kameře.
nebo ještě jeden typ
Já toto kukátko nemám ale jeden můj známý ano a docela si to pochvaloval , zeptám se ho co má za typ.
Známý mi říkal že má s kamerou i nahráváním videa a stálo ho to přes 5500kč vy máte asi na mysli něco levnějšího.
Ano mám na mysli něco levnějšího původně jsem chtěl investovat tak do 1000kč ale jak jsem se začetl na netu o této problematice tak jsem změnil názor a jsem ochoten investovat do 2000kč
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.