Nejste přihlášen/a.
Dobrý den vše, potřeboval bych poradit chystám se do opravy podlahy ..rekonstrukce vetšího rázu,chtěl by jsem použít rošt izolaci a OSB desky nemuže mi nekdo poradit za je tento postup správný nebo jaký mám zvolit?Především bych chtěl zásipem ulehčit podlaze a také bych potřeboval aby se co nejméně přenášel zvuk kroků.Předem děkuji za diskuzi
Jako dobrou alternativu bych doporučil suchou podlahu ze sádrovláknitých desek Rigidur.Jako tlumení přenosu zvuků a hluku se tu doporučuje na nosnou část položit desky orsil,nebo jinou tužší minerální vlnu.na ni 5 cm betonové dlaždice a na ně sádrovláknitou slepenou podlahu.(dvou dílnou)Ta je položena jako plovoucí,oddělená od stěn pěnou-.Na tuto podlahu se pokládá jakákoliv podlahová krytina,dlažba,lino,koberec.
JABRAKA
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.