Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Tefal hrnec

Od: junkers* odpovědí: 6 změna:

Zdravím,

mám zálusk na tento hrnec Tefal. Chtěl bych v tom vařit kolena na sulc a tak. Není 5 mm dno příliš slabé na plynový hořák? A nedělaj oni to nakonec číňani tyhle hrnce? Mám ho koupit? Každá zkušenost se hodí.

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Já vím, že je to váš výběr, vaše peníze, ale řekněte mi, proč neuvažujete nad velkým papiňákem? Je v něm uvařeno mnohem rychleji, bez smradu a vlhkosti z páry v celém bytě. Nevymlouvám, jen se ptám. ;)

hodnocení

2x

Teda mne napadlo to samé co babkazov. Jinak hrnec vypadá dobře a myslím že tloušťka dna je dostačující. Ale stejně bych zauvažovala o "papiňáku". Ale asi není desetilitrový. Já viděla snad jen do osmi litrů. A co se týče čínské výroby, tak i kdyby byl vyroben v Číně, musí splňovat kvalitu požadovanou značkou Tefal. Ono to tak lehké není, kontrolují si to. Leda, že byste ho koupil pod značkou třeba "Tefral", tak to už bych nekupovala, to je pro mne jasný znak, že jde o padělek.

junkers*
hodnocení

Nechci vám do toho kecat holky, ale vy jste sulc viděli tak v TV když ho "dělal" Pohlreich, že?

Aby mi to ztuhlo, tak potřebuji vývar, ne pouze měkké maso.

Junkers, proč tolik jedu? Tátu jsem měla řezníka a sama si dost často sulc dělám. Na tlačenku se mi zdá hodně práce a materiálu pro jednoho člověka. Nespočítám, kolik jich za život, když nás byla plná chalupa, bylo. Myslíte, že obě rádkyně jsme zas až tak blbé a nezkušené. V našicj letech? Neblázněte! :-D Přece v papiňáku se nevaří bez vody. Kolik si ji tam nalijete, v tom ji uvaříte.

doplněno 18.01.15 15:46:

Přece v papiňáku neuvaříte za půl hodiny maso na tlačenku. Ikdyž rychleji než v hncï, ale přesto s méně smradem a párou, než v hrnci s pokličkou.

junkers*

Fakt děláte sulc v papiňáku? Ztuhlo to pak v pekáčku? Jak dlouho se tam kolena vařily? Vývar na sulc není jen "ta voda, ve které se vařilo maso". To je voda, do které se musel dostat tuhnoucí kolagen z těch kolen. A ten se tam za 30 minut v dostatečném množství nedostane. Pokud se pletu - opravte mě s veškerou brutalitou.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]