Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Samostmívací kukla nestmívá

Od: klaban* odpovědí: 3 změna:

Ahoj, máme doma samostmívací kuklu. 3 roky všechno OK a nyní přestala reagovat a nestmívá. Co může být problémem? A dá se to nějak doma opravit? Nebo je to na novou kuklu... díky za radu Klaban.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

fakus*
hodnocení

0x

Vyměnit dve ploché kulaté baterky uvnitř. Pokud to nepomůže, servisní opravu ! Sám do toho nedoporučuju hrabat. Mě kukla stmívala s čtvrt vteřinovým spožděním a za směnu jsem měl nablikáno v očích. Chce to přesně seřídit, ale u odborníka. Poptat se v okolí. Nejlépe u prodejce svařecího zboží. Ten by měl znát servisní opravny.

tesyk*
hodnocení

0x

Moje kukla nemá výměnné baterky, jen solární článek. Stačí jí dát na pár minut přímo pod žárovku a pak už se chytá bez problému.

hodnocení

0x

nové náhradní "sklo" stojí do 400,- takže není případně co řešit

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]