Nejste přihlášen/a.
Dobry den, pocasi preje tak delam venku a resim vysky terenu kolem domu, protoze usazuji geigery a chci zalozit patniky tak uz musim vedet konecnou vysku terenu. A ted ten problem, ideal vyska by byla takova, ze zamkova dlazba (chodniky a terasa) by byla ve vysce 3 centimetry POD zakladovou sparou (prechod se zakladu na porotherm). Mam strach, ze muze zatikat pri velkych destich nebo vysokem snehu. Jinak cela zahrada bude vyspadovana ven od domu. Nebo se nemusim bat a dela se to bezne? Diky Martin
Martino, kam bude voda zatékat a čemu to bude, podle Vás vadit.
Mne by osobně vadili to, že na prvním řádku Vám hrozí nebezpečí rosného bodu uvnitř v rohu místnosti, pokud tam bude něco stát, jako skříň, linka a podobně. A to známe z poraden.
Hezký víkend..
Zdravim, xps je 80 mm, vlozil jsem omylem jiny obrazek. Jinak vse plati. Sam jste mi to tak poradil a mam to tak druhou zimu a rosny bod je v pohode, nikde nic v rohu. Mam strach, ze kdyz bude jen 3 cm teren niz nez spara tak se muze dostat voda mezi zaklady a porotherm. Je tam hydroizolace, ale ne prehnuta nahoru. Diky Martin
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.