Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Vymalovani - koupelna, rady

Od: jendas* odpovědí: 3 změna:

Ahoj, nikdy jsem nemaloval, tak se radeji zeptam. Potrebuji vymalovat strop koupelny. Mam na to nejakou bilo barvu. Pisou ze je vodou reditelna 1 objem. dil primalexu: 0,2-0,3 dilu vody. To znamena, ze tam prileju (barva 1litr) 2-3 deci vody? A je tam nutna? Dale na to mam stetku, caka to hodne? diky za uzitecne rady a nazory. cemu se vyhnout a tak :)

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

ondrasek*
hodnocení

1x

vem si váleček štětkou to musíš umět. potom se mrkni jaký je to primalex -nepoužívej ten modrý standard. Je zašedlý a nevypadá to pěkně. Jinak záleží z čeho máš strop. ideální je první vrstva trochu řidší a druhá normál.

jendas*
hodnocení

tak jsem to zvladnul. jsou tam OSB desky. Stetkou jsem to zkusil a nic moc. Valeckem to slo celkem v pohode. Ani jsem moc nenakapal :) a rano dam druhou vsrtvu a snad to bude ok. Primalex neni modry. nejaky leskly a omyvatelny a do toho neco proti plisnim. (delam to hlavne kuli plisni)

ondrasek*

osb? vždyť to je dřevotříska... to se dává spíš na podlahy... je to hrubý... nemáte tam spíš sádrokarton?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]