Nejste přihlášen/a.
Ahoj, nikdy jsem nemaloval, tak se radeji zeptam. Potrebuji vymalovat strop koupelny. Mam na to nejakou bilo barvu. Pisou ze je vodou reditelna 1 objem. dil primalexu: 0,2-0,3 dilu vody. To znamena, ze tam prileju (barva 1litr) 2-3 deci vody? A je tam nutna? Dale na to mam stetku, caka to hodne? diky za uzitecne rady a nazory. cemu se vyhnout a tak
vem si váleček štětkou to musíš umět. potom se mrkni jaký je to primalex -nepoužívej ten modrý standard. Je zašedlý a nevypadá to pěkně. Jinak záleží z čeho máš strop. ideální je první vrstva trochu řidší a druhá normál.
tak jsem to zvladnul. jsou tam OSB desky. Stetkou jsem to zkusil a nic moc. Valeckem to slo celkem v pohode. Ani jsem moc nenakapal a rano dam druhou vsrtvu a snad to bude ok. Primalex neni modry. nejaky leskly a omyvatelny a do toho neco proti plisnim. (delam to hlavne kuli plisni)
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.