Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Věšák na prádlo

Od: ladim odpovědí: 11 změna:

Dobry den. Potřebuji poradit , žena koupila věšak na pradlo do koupelny ,ale ja nechci vrtat do novych kachliček , tak jsem dostal nápad , na ty kachličky přilepit kus dřevěného hranolu ten pak navrtat a zavěsit věšák na pradlo se šňůrami. Co myslite je lepidlo ktere by to zvladlo , kachličky + dřevo? Prosim poraďte.

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

alileta*
hodnocení

2x

Já bych volila zlatou střední cestu – vrtání do spár mezi kachličkami.

Pokud je rozteč otvorů na věšáku jiná než vzdálenost spár, pak bych použila onen dřevěný hranol, který bych na stěnu připevnila přivrtáním do spár, a teprve na něj bych přišroubovala věšák.

trtr

Zdravím, přesně tak, do spáry. Doporučuji kvalitní vrták, např. Piranha naradi-blackanddecker.cz/... . V žádném případě nepoužívat příklep, vrtat pomalu a moc netlačit-vrták vše obstará. Co se týče hmoždinek, tak bych použil oblíbené hmoždinky Fischer UX veletrh.com/... .

beri49*
hodnocení

1x

Myslím si, ze vyjde na stejno, jestli tu kachlíčku znehodnotíte vtrákem, nebo lepidlem. Už vždycky to na ní bude vidět. Nejmenšího porušení obkladů dosáhnete, jak píše "alileta"

hodnocení

0x

A o co to bude lepší než přilepit věšák rovnou na dlaždičku?

ben®
hodnocení

0x

Dobrý den, záleží na tom, jaký je to věšák a jaká bude váha prádla. A vlhké prádlo váží dost, tak to zřejmě utrhne i ty kachličky (pokud nepovolí dříve to lepidlo). Já bych rozhodně vrtal a zavěsil na vruty - a je to jistota. Zdravím!

P.S. Nejlepší lepidlo je hřebík .

doplněno 13.01.15 11:49:

alileta - to je velmi rozumné řešení. Také jsem vrtal vždy raději spáru, než přímo kachel.

majsterjoe*

nebo tekuty hrebik.

pt®
hodnocení

0x

Nevímj, jakou máte koupelku, ale prádlo bych sušila na skládácím věšáku v místnosti, která se dá větrat a ne v koupelně, kde se denně páří z horké vody při koupání, či sprchování. Nejlepší řešení je sušička. - pt

dahol*
hodnocení

0x

Hranol přilepte tímto: sanita.cz/... a do něj můžete navrtat věšák. Drží to dos a myslím, že to udrží i prádlo s věšákem.

hodnocení

0x

Všimli jste si, jak se žena ohýbá na stranu, když nese koš vypraného prádla? Tuhle váhu navěší na šňůry a šňury na držácích drží přilepená kachlička? Vlastně 4 nalepené kachličky. Příjde mi to jako velký nesmysl. Já si myslím, že vrtání vás nemine. Cítím s vámi, je to velké riziko a umění, aby kachlička nepraskla, ale nemine vás to. Použijte velkou hmoždinu a velký šroub. ;) Mi normální šroub vypadnul a ikdyž jsem sádrovala, nedrží. *plac*

hahanaj*
hodnocení

0x

to mám pocit, že tu váhu nezvládne žádné lepidlo- pokud vám vadí stojanový sušák v bytě , koupila bych sušák který se dá postavit na vanu a přes noc prádlo krásně uschne...

také když navrtáte do spár a dáte pevné hmoždinky ,tak obkladu se nic nestane...

zbozi.cz/...

humbucker*
hodnocení

0x

Ahoj. Souhlasím s kolegyní Babkou. Ten držák na prádlo, se přece nemění za jiný, každých několik let. Když se na vrtání použije vrtačka s plynulým rozběhem, tak ani kachlička nemusí prasknout. Vrtám to někdy i bateriovkou. Přidělej si to na zeď bez těch prkýnek. Jinak to bude vypadat jako v nějaké maštali. Ahoj.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]