Nejste přihlášen/a.
Dobry den. Potřebuji poradit , žena koupila věšak na pradlo do koupelny ,ale ja nechci vrtat do novych kachliček , tak jsem dostal nápad , na ty kachličky přilepit kus dřevěného hranolu ten pak navrtat a zavěsit věšák na pradlo se šňůrami. Co myslite je lepidlo ktere by to zvladlo , kachličky + dřevo? Prosim poraďte.
Já bych volila zlatou střední cestu – vrtání do spár mezi kachličkami.
Pokud je rozteč otvorů na věšáku jiná než vzdálenost spár, pak bych použila onen dřevěný hranol, který bych na stěnu připevnila přivrtáním do spár, a teprve na něj bych přišroubovala věšák.
Zdravím, přesně tak, do spáry. Doporučuji kvalitní vrták, např. Piranha naradi-blackanddecker.cz/... . V žádném případě nepoužívat příklep, vrtat pomalu a moc netlačit-vrták vše obstará. Co se týče hmoždinek, tak bych použil oblíbené hmoždinky Fischer UX veletrh.com/... .
Dobrý den, záleží na tom, jaký je to věšák a jaká bude váha prádla. A vlhké prádlo váží dost, tak to zřejmě utrhne i ty kachličky (pokud nepovolí dříve to lepidlo). Já bych rozhodně vrtal a zavěsil na vruty - a je to jistota. Zdravím!
P.S. Nejlepší lepidlo je hřebík .
alileta - to je velmi rozumné řešení. Také jsem vrtal vždy raději spáru, než přímo kachel.
Nevímj, jakou máte koupelku, ale prádlo bych sušila na skládácím věšáku v místnosti, která se dá větrat a ne v koupelně, kde se denně páří z horké vody při koupání, či sprchování. Nejlepší řešení je sušička. - pt
Hranol přilepte tímto: sanita.cz/... a do něj můžete navrtat věšák. Drží to dos a myslím, že to udrží i prádlo s věšákem.
Všimli jste si, jak se žena ohýbá na stranu, když nese koš vypraného prádla? Tuhle váhu navěší na šňůry a šňury na držácích drží přilepená kachlička? Vlastně 4 nalepené kachličky. Příjde mi to jako velký nesmysl. Já si myslím, že vrtání vás nemine. Cítím s vámi, je to velké riziko a umění, aby kachlička nepraskla, ale nemine vás to. Použijte velkou hmoždinu a velký šroub. Mi normální šroub vypadnul a ikdyž jsem sádrovala, nedrží.
Ahoj. Souhlasím s kolegyní Babkou. Ten držák na prádlo, se přece nemění za jiný, každých několik let. Když se na vrtání použije vrtačka s plynulým rozběhem, tak ani kachlička nemusí prasknout. Vrtám to někdy i bateriovkou. Přidělej si to na zeď bez těch prkýnek. Jinak to bude vypadat jako v nějaké maštali. Ahoj.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.