Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zateplení domu

Od: kolousek17* odpovědí: 6 změna:

Dobrý večer chci se optat jakou tlousku fasadniho polystyrenu koupit na zateplení dekuji předem za odpovedi popripade jestli mate nejaky tip na stavebniny kde by se to dalo obednat přes internet dekuji:)

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Jejda, to bude zase počteníčko.

Musíte dát takovou sílu izolace, abyste splnil dostal rosný bod do izolantu. Objednat chcete kompletní materiál, nebo jen něco?

Víte co vše potřebujete?

doplněno 13.01.15 14:21:

Miloši, jsem rád, že jsem Vás rozesmál. Stejně jako mne rozesmál dotaz a představa, jak se bude radit, když o budově, co se má zateplit nic nevíme. Jelikož jezdím po stavbách, vím jak laici mají vyčtené úžasné metody a postupy.

Franta dal 5 cm, tak mě to taky stačí...

doplněno 13.01.15 17:19:

Pane Kalousku, ale to Vám nikdo správně neodpoví.

Musel byste musel, poslat několik fotek, pak se spojit on line a můžeme pak vést polemiku a detaily.

Čistě pro MilanaCukráře

Nemůžu si pomoct,ale válím se smíchy na zemi za Vaši reakci.Dnes jsem se ještě tak nezasmál,super.

Hezký den

hodnocení

0x

Já bych dával dle projektu.Pkd nemáte tak minimálně 14cm .

repkin*
hodnocení

0x

Jak mate silne zdi a z ceho? Jinak ceny Vam reknou v mistnich stavebninach, daji Vam mnozstevni slevu, popripade pokupovat zbytky po internetu se slevou. Kazdopadne nelze to jen takhle od boku bez informaci rict.

kolousek17*
hodnocení

Právě že nevím vubec nic:( musím si to udělat svepomocí ..

jabraka*

Rozhodně čím více,tím lépe.Hranice je i v kompromisu s cenou.

JABRAKA

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]