Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, chtěl bych se zeptat nevíte jak napsat stížnost na magistrát? Protože šel jsem na sousedy normálně v klidu slušně a když jsem řekl že to chci rešit policii, tedy že když bude bordel v 6 00 i 22 00 tak budu volat policii. A oni že jsou s policejní rodiny a že se jich nebojí to je co. Ale dělají bordel i přes den ale to přece taky nemohou když to překračuje nějaké decibely i intervaly. Škoda že jsem to nenahrál řvali na mně že jsem rasista atd. Manžel je prý američan ale je to rom. Nejsem rasista měl bych je za to zažalovat ale nemám důkaz. Ale říkali že byl bordel jenom 1 ale kecaj a sou to prostě bastardi. Prosím jak se mám bránit klidně bych tam vlítnul s někým a vyřešil protože mi někdo nebude vyhrožovat. A ještě lžou do očí řekl že děti mají pry prázdniny a vím že chodí do školy kde okolo chodím a bylo tam dětí jak mraky. Děkuji a prosím o pomoc člověk to chce řešit normálně a akorát řvou na vás.
PS, co se stane když to dám na magistrát?
Noční klid je od 22.00 do 06.00 mimo tuto dobu v podstatě není nijak upraveno kolik decidelů nebo podobně je přípustných. Pokud byly domovní řády tak se hovořilo o tom, že v rámci dobrého soužití není vhodné zvášťě hlasité jednání i v době mimo noční klid. Pokud se jedná o nájemní byt magistrátu, můžete na toto jednání upozornit. Policie mimo doby nočního klidu nijak zasahovat nebude a ani nemůže.
Děkuji. Slyšel jsem že nemohou si dělat co chtějí i přes den. Jinak přečtu si to a děkuji. A mohu se zeptat prý mají pojistku na byt, mohu si nechat zaplatit od nich když si budu chtít odhlučnit byt a oni to zaplatí? A kolik to stojí tak? děkuji.
doplněno 07.04.15 18:30:A prosím kolik stojí pozvání komise na měření hluku? potřeboval bych levné řešení nejsem pracháč.
doplněno 08.04.15 13:38:A mám právo bránit? včera dělali naschvál začli 21:30 do 22:20.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.