Nejste přihlášen/a.
Jde pojistit zahrádka a chatkou v zahrádkářské kolonii např. proti přírodním živlům nebo krádeži?
Nevím, ale zahrádku s podsklepenou chatkou 3x4m v kolonoii, jsem měla. Vůbec si nedovedu představit, že bych měla jít na pojišťovnu, že mi někdo obral okurky, vybral dlaždice z chodníku, ukradl čerstvě zasazené keře. Pak s policií nebo opačně, s pojišťovnou bych dělala zápisy, fotky, dokazovala, že tam okurky fakt byly. A kolikže by byla pojistná částka? S jakými platbami? Na okně a dveřích chatky jsme měli pevnou mříž. Z chatky se nikdy nic neztratilo díky těm mřížím. Sousedi bez mříží vykradení byli. Ale sklizeno, ne moc, jen po troškách všichni dookola, to jsme měli. Měli jsme rozumné zloděje. Nikdy neobrali úplně všechno. Asi si nechtěli nakládat, zavařovat, zamražovat. Potřebovali na denní spotřebu, na oběd.
Zavináč, v chatce v zahradkářské kolonii?
,,myslím,že tady se jedná o chatku a ne o kedlubny.Kámoška má v chatě přes zimu spousty elektroniky.Já si vše vezu domů.Ale pojistit se dá..
Mám chatu né velkou , patrovou a pozemek 400m. samozřejmě ji mám pojištěnou, platím čtvrdletně přes 400kč. Ve sklepě je sekačka pila a další potřebné věci k udržbě zahrádky. Vchatě jest vše k letnímu bydlení. Taky mám mříže na dolních oknech a dveří. Bohužel to jinak nejde. To samé domácnost, jo taková je doba
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.