Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Izolace kolem vany

Od: ivus* odpovědí: 3 změna:

Dobrý den, mám ještě starou koupelnu (panelákové jádro). Umakart kolem vany a těsnící lišta přilehlá k vaně je poškozena (i umakart). Potřebuji poradit jak nerovnosti kolem vany vyplnit a jak správně zaizolovat, aby za vanu netekla voda.

děkuji

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Pokud máte už poškozený i umakart, tak začněte šetřit na novou kouplenu.

Je dost pravděpodobné že budou uhnilé i nosné profily a jednoho krásného dne Vám to spadne.

Teď jsem jádro rušil a kompletně celá koupelna byla do cca 10cm uhnilá.

hodnocení

0x

fotografie by, v tomto případě, pomohla. jinak lze velice těžko poradit. mohla by stačit silikonová spára, případně by se mohla nainstalovat těsnící lišta. k poškození umakartu těžko bez fotografie radit. tmel?

faithoncemore*
hodnocení

0x

Zdravím, mně toto kamarád vyřešil tím, že mi na umakart zevnitř koupelny (do výše stojícího člověka) nalepil normální koupelnové dlaždičky,a to tak, že ta spodní řada sedí uvnitř toho plechového lemu vany - snad se to dá představit, nepopsala jsem to zrovna nejlépe. No a pak silikonem ve stříkací pistoli utěsnil. Už je to dva roky a dobrý, dlažky drží.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]