Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Odměna domovníka

Od: majki71* odpovědí: 5 změna:

Dobrý den,dělám domovníka v panelovém domě,který spravuje město,městské byty. Mám smlouvu na obstarání věci uzavřené na základě Občanského zákoníku § 724 - 736 na dobu neurčitou. Vše je mi jasné, jen se nemůžu nikde dopídít, kolik takový domovník bere. Z čeho se to počítá? Můžete mi prosím někdo poradit, kde tyto informace sehnat? Stanovuje si tuto částku sama Hospodářská správa, nebo je to něčím dané? Děkuji za případné odpovědi

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

buss
hodnocení

2x

Nijak, je to na dohodě a co všechno dělá, někde je to 4000, někde 16000. U SVJ to od nuly až po, co si odhlasují.

pane kolego, musím Vás pochválit. Za víkend jste napsal dost dobrých odpovědí. Opravdu se lepšíte. Už neodkazujete přečtěte si zákon.

buss

Není třeba, já se toho nevzdám ve prospěch zvyšování právního vědomí. Říci jen něco bez dalších souvislostí... Pak se ptá znovu. Než jdu na úřad, tak normu čtu a mohu diskutovat a vyplácí se mi to. Třeba sdělit zde výsledek něčeho a tazatel ví zase ... jak se k tomu dojde. Když člověk čte některé dotazy, tak by padal...

stirecek*

Tak koukám, že zítra svolám schůzi, jelikož to dělám zadarmo :(

hodnocení

1x

majki,

t oje podle dohody s tím, kdo vás bude úkolovat a Vámi.

Taky podle toho jak často budete běci dělat..

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]