Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kvalitní ručníky

Od: sarka666 odpovědí: 6 změna:

Dobrý večer, ráda bych se vás zeptala, jestli nevíte kde koupit kvalitní velké ručníky..Mám doma pouze od vietnamcu a vubec nesajou a jsou na prd, pouštěj barvu a chlupy..Tak bych chtěla nějaké kvalitní a měkoučké.myslela jsem že dostanu k vanocům od tchýně a ta my koupila 6ručniku malých k ničemu..jsou tak dobrý na vlasy..děkuji

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

zkuste Ikeu, tam mi vychází největší kvalita resp cena/gramáž. Každopádně nový ručník se musí nejprve vyprat, aby začal sát a nejlepší to je až po x-tém praní. Pokud pouští barvu přidejte při praní ocet.

hodnocení

1x

V JYSKu mají akce a jsou kvalitní.

repkin*
hodnocení

1x

základem je neprat je v aviváži, potom vlákna ručníku tvrdnou a ten potom nesaje a je spíš jako struhadlo

jinak JISK, ASKO, IKEA, DADKA

doplněno 10.01.15 20:17:

*pardon JYSK

pohanka*
hodnocení

0x

Podívejte se na na výrobce Véba Broumov. Mají 6 velikostí a největší je 95 krát 150. Mají akci na ty velké 42 procent!

Nezapomeňte, že u po praní ručníků a osušek se nesmí používat aviváž. Ručníky zhrubnou a nesají.

doplněno 10.01.15 19:03:

Správné ošetřování výrobků /nepoužívat aviváž/ najdete na jejich stránkách v Poradně - nejčastější otázky.

doplněno 10.01.15 19:06:

Plážové osušky jsou ve velikosti 104 krát 180. Nejsou ale ve slevě.

hodnocení

0x

Chtěla jsem ušetřit, tak jsem si koupila ručníky a osušky u vietnamců a to je katasrrofa. Nesají ani po několika vyprání. Takže teď již nakupuji jen ve Vesně a jsem s kvalitou velice spokojená.

lindaf*

Jysk můžu jen doporučit dobrá kvalita i cena :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]