Nejste přihlášen/a.
Dobrý večer, ráda bych se vás zeptala, jestli nevíte kde koupit kvalitní velké ručníky..Mám doma pouze od vietnamcu a vubec nesajou a jsou na prd, pouštěj barvu a chlupy..Tak bych chtěla nějaké kvalitní a měkoučké.myslela jsem že dostanu k vanocům od tchýně a ta my koupila 6ručniku malých k ničemu..jsou tak dobrý na vlasy..děkuji
Podívejte se na na výrobce Véba Broumov. Mají 6 velikostí a největší je 95 krát 150. Mají akci na ty velké 42 procent!
Nezapomeňte, že u po praní ručníků a osušek se nesmí používat aviváž. Ručníky zhrubnou a nesají.
doplněno 10.01.15 19:03:Správné ošetřování výrobků /nepoužívat aviváž/ najdete na jejich stránkách v Poradně - nejčastější otázky.
doplněno 10.01.15 19:06:Plážové osušky jsou ve velikosti 104 krát 180. Nejsou ale ve slevě.
Chtěla jsem ušetřit, tak jsem si koupila ručníky a osušky u vietnamců a to je katasrrofa. Nesají ani po několika vyprání. Takže teď již nakupuji jen ve Vesně a jsem s kvalitou velice spokojená.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.