Nejste přihlášen/a.
Zdravím, potřeboval bych snížit strop v mítnosti pod balkonem v rodiném domě a chtěl bych poradit, jak na to. Chci použít sádrokarton, parozábranu (tu nevím jak připevnit ke konstrukci) na to minerální vatu. Pak je cca 40cm prostoru a strop/podlaha balkonu. mám obavy aby se v meziprostoru netvořila plíseň.Na podlaze bakonu je dlažba pod ní nevím. Díky za rady.
Pokud bude nad izolací neodvětrávaný prostor, kam bude odcházet kondenzát?
Chce to několik fotek...
doplněno 19.01.15 07:28:Jedná se o ten prostor verandy? Zateplit, aby střechou neutikalo teplo?
Ještě bych potřebovat vidět podlahu balkonu, páč musíte zateplit venku. Předělat balkon a vyměnit skleněné cihly za něco lepšího více izolačního.
doplněno 22.01.15 20:54:Tak znova, musíte zateplit na studené straně.
Nebo snížit strop izolaci nad stropema dostatečně větrat ned izolací. Jinak bude plíseň.
Na podlaze balkonu je dlažba pod ní nevím asi nic moc. Skleněné cihly mám v plánu zrušit a celkově zateplit verandu z venku. Jen pořád nevím jak to udělat vevnitř s tím snížením stropu, tak aby mi v tom meziprostoru nevznikala plíseň.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.