Nejste přihlášen/a.
To by nebylo špatné.Hnědá se ke žluté krásně hodí i s tím nábytkem.Mohl by tam být i náznak zelenkavé.Jasně to vidím,bude to hezké
Mám skvělé zkušenosti se zatemňovacími závěsy od firmy Rali - zatemňují v jakémkoli odstínu, třeba i ve světle béžové, neb látka je trojitá - ta uvnitř je nějaká speciální černá. Takže i ve dne si můžete udělat dokonalou tmu - výborné po noční, při sledování TV apod. Já mám v pokoji světle hnědý s dcera takový fialovo ostružinový, oba jsou moc pěkné.
Ten závěs je fakt kvalitní a ty barvy na webu odpovídají realitě - jak u té hnědé, tak u té bordové, které máme. U ostatních nevím, ale snad taky.A vyšlo mi to na 1500 na každé okno, což je hodně, ale trochu i proto, že jsem byla tak líná a podlehla jsem nabídce od nich, že mi to rovnou i obšili. Nejsem zrovna bohatá, ale nákupu těhle závěsů nelituju, což se nadá říct o všech nákupech na internetu, které jsem provedla a pak se tloukla do hlavy (a vracela zboží atd.). U těch závěsů jsem měla jen mírnou finanční depku, ale ta přešla a můžeme si třeba pustit film i v létě v pravé poledne, což dřív fakt nešlo.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.