Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Mobilní vířívka

Od: lindasisi odpovědí: 3 změna:

Dobrý den,

uvažujeme s manželem o koupi mobilní nafukovací vířivky.

Máte někdo nějaké zkušenosti s tímhle typem vířivek? Jak se o ně pečuje?

Moc děkujeme za příspěvky

Linda a Luboš

Mobilní vířívka

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Měli jsme ji. Pečování nebylo strašné (přidával jsem chemii pro bazény.) Jednou za 1/4 roku jsme měnili vodu. Jenže brzy se ukázala nekompatilita nás tří - mě, mé ženy a vířivky. Já mám rád vodu ke 40 stupňům, žena pod 25 a vířivka nebyla ochotna měnit teplotu vody dostatečně rychle. Tak jsem se stal jediným uživatelem. Jenže to mě pak přestala bavit údržba a provoz taky není zrovna levný - zhruba před 5 lety stála elektřina něco přes 500 Kč měsíčně a objem vody taky není zanedbatelný, tuším 1/2 kubíku.

sabra
hodnocení

0x

My do vířivky přidáváme i vonné esence :) Moc máme rádi vanilku a levanduli od Techneca :) To je teprve relax :)

filip*
hodnocení

0x

Máme druhý rok vířivku a jsme tam porád jak kaceny. Neomrzela nás a hlavne ted, jak je zima je to paráda. Udrzbu resime přes servisáky z firmy, kde jsme ji koupili

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]