Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Penetrace anhydrytu?

Od: bedla* odpovědí: 3 změna:

Zdravím. Mám dotaz. Je nutné penetrovat anhydrytovou podlahu v podkrovi, před pokládkou plovoucí podlahy? Díky za odpoved

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Není třeba,

penetrace sjednocuje savost podkladu. Máte snad anhydryt různě savý?

doplněno 07.01.15 07:05:

Pod plovoučku je nesmysl penetrovat, pod lino stejně přijde stěrka a penetrace je zbytečná. Pod dlažbu lepidlo, opět penetrace k ničemu.

Nesmí se penetrace přehánět, páč je to módní. I když penetrací nic nezkazíte, jako když to jen navlhčíte vodou, taky se nic nestane.

doplněno 07.01.15 10:00:

Bedla, jsem velice rád, když můžu komukoliv pomoci.

bedla*
hodnocení

Diky za odpoved. Ptal jsem se proto,ze jsem se skoro vsude docetl ze pred pokladkou pvc nebo dlazby by se mel anhydryt penetrovat,tak me zajimalo jak je to u plovoucky.Ale je pravda ze kdyz mi tu podlahu delali,tak mi bylo receno,ze je to finalni vrstva na kterou uz muzu hned pokladat a o penetraci nikdo nic nerikal.A i kdyby v nejakem pripade nebyl anhydryt stejne savy,tak neni to u plovoucky jedno,nikam nic nelepim?
bedla*

Vaše rady hlavne ohledně stavby podkroví už mi několikrát pomohly. Takže ještě jednou díky ! *palec*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]