Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Montaz celoplosneho drezu

Od: zdenekkrupec odpovědí: 2 změna:

koupil jsem linku a ktomu mi dovezli celoplosny drez dostal jsem ktomu 4 umele drzacky z boku vypadaji jak pismeno L. ve drezu jsou nejake vyrezy ale nevim jak na too poradte prosim diky

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Dřezů je velké množství, různých typů, i když převážná většina se upevňuje podobně.

Předpokládám, že celoplošným nazýváte dřez hloubky 60 cm, teda stejně hluboký jako pracovní deska. Na šířce nezáleží, je různá, podle jedno, dvoj dřezu a případné odkapní plochy. Celoplošný dřez se upevňuje na korpus spodních skříněk stejně jako pracovní deska. Držáčky do výřezů a šroubem do dřeva korpusu. Ovšem jak je sladěné rozmístění příček korpusu a rozměry a umístění držáků, to nevíme. Tam může být zádrhel.

Zavolejte si truhláře, nebo montéra kuch. linek. Ten to umí, jde mu to od ruky, ví, co kam patří a neudělá škodu. Těch pár korun za to stojí...

A prodejce nenabídl i montáž? Se slevou? Až ho budete volat, zničený neúspěšnou montáží, bude to dražší...

hodnocení

0x

každý dřez má mít textový návod obvykle A4 ten asi nemáte.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]