Nejste přihlášen/a.
pokud neuděláš druhý rošt, tak sražená pára co bude na parotěsce půjde zpět do sásrokartonu a to my nechceme. A taky by parotěska byla pěkně prošpikovaná od vrutů...Jen hezky udělej i ten druhý rošt.
... při prípadné opravě kabelů by si měl velké komplikace s prostrkáváním kabelů.
Parotěska není na to, aby se na ní srážela pára, ale aby se pára nedostala tam, kde by se mohla srážet. A elektriku dát do husích krků.
parotěska zabrání vodním parám nedostat se do izolace...pak se zákonitě musí někdy ze spodní strany lehce rosit...pokud by sádrokarton byl přiložen hned na parotěsku..tak pak by se tato ´´rosa´´ vsakovala do něj...proto je správné pokud se zvolí dva CD rošty.
juta 150 není parotěska ale paropropustná...Tu se schovejte až budete předělávat střechu dáte ji mezi kontralatě a krokve...nebo pokud budete mít bednění..tak na něj...
podle mě používat husí krk v tomto připadě je zbytečné...
dfdf, se mýlíte
pak se zákonitě musí někdy ze spodní strany lehce rosit...k tomu nedojde, páč se to tam nebude rosit
Jutafol AL150(170) je parotěska!
doplněno 05.01.15 18:53:Pepe, ještě jednou si přečtěte, co jste napsal.
Tak máám dobrou parozabranu byli tak kupována mezi late je přece hydroizolační tu tam mám je hodně pevné
Parozábrana mezi jaké latě?
doplněno 08.01.15 09:25:tak ta parozábrana je jutafol N 110 standart hodí se podkroví?
Ano je to správná, nicméně ta nejhorší, nejlevnější..(dříve se používala ješě N 95)
Já bych šel do lepší hliníkové..
a cenu internet..
doplněno 08.01.15 10:55:tuhle treba a pak k tomu oboustrane pásky na přilepení a pásky na přelepení spojů?
Pepo,
ano, toto je kvalitnější folie. I když třeba nevyužijete odrazivost, ale parotěsnost je lepší. Cena není o tolik vyšší...
A ještě doporučuji z těchto stawebnin koupit vatu Wiegle DF1. Solidnost tohoto obchodu mám ověřeno od několika lidí, které jsem tam odeslal. Dodávají po celé ČR a rychle. (Prý, páč já od nich nic nekupuji).
Tak máám dobrou parozabranu byli tak kupována mezi late je přece hydroizolační tu tam mám je hodně pevné
a tu obyčejnou že bych dal na stěny můžu a tu AL na strop šikminy a koupelna
tuhle treba a pak k tomu oboustrane pásky na přilepení a pásky na přelepení spojů?
hodí se všude tam, kde je třeba parozábrana, ale kvalita nic moc. Najdete na trhu horší parotěsku?
doplněno 08.01.15 11:46:...ale nevím jestli to půjde spojovat přelepovat obyč a AL
Určitě to půjde spojovat, pokud použijete správnou oboustranku, nebo lepidlo na parozábrany.
tak když je to jíž koupenou dám to na ty stěny ale nevím jestli to půjde spojovat přelepovat obyč a AL
možná blba otázka ale je lepší tedy spoje podlepit obostranou paskou nebo přelepit jednostranou páskou?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.