Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Rastr sádrokartonu

Od: joosseeff odpovědí: 5 změna:

prosím Vás chtěl bych se zeptat jestli mám ještě přidělat cd profil na spoj strop----šikmina ,když poslední uchycení sdk je 10cm od krajů . vše je vidět na obr. děkuji za názory a rady .

Rastr sádrokartonu
Rastr sádrokartonu #2
Rastr sádrokartonu #3

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

honzacz*
hodnocení

0x

Pokud jsou profily upevněny na trámové konstrukci na různých částech, jako tady, pak je lepší styky sdk vždy podložit profilem, aby nedocházelo k posunu sdk desek. Dřevěná konstrukce může vlivem změn teploty a vzdušné vlhkosti pracovat, bez podložení pak mohou v místech styku sdk desek vznikat praskliny.

hodnocení

0x

Já bych proškrábl větší mezeru mezi deskami (1cm), vyčistil od prachu a zatmelil desky k sobě, za použití bandáže..

jen se zeptám, nad tím trámem v horním styku desek je kolik cm izolace?

joosseeff
hodnocení

K tomu trámu ( tmavýmu) je 10cm ,trám má 16 a nad ním je ještě 20vaty .

sanyo*

Vzhledem k tomu, že tam již máte vatu, se mi zdá, že vám tam jaksi chybí také podelné fixování jednotlivých profilů těmi příchytkami, nějak se mi to celé nezdá. ( slovo celé je celkem bez významu, protože skoro nic nevidíme..)

Pane kolego sanyo, nějak jsem nepochopil co mu tam chybí?

Jaké příchytky myslíte?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]