Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Tyčový vysavač

Od: alibaba47* odpovědí: 6 změna:

;)Zdravím, prosím o radu. Mám víceúčelový vysavač, ale potřebovala bych nějaký,terý by byl hned k dispozici, to znamená tyčový. Prosím o radu, jaký bych měla koupit, jedná se mi o lehkost a vysoký sací výkon. Možná že bych uvítala i bezsáčkový. Zkušení, poraďte!*modla*Ještě prosím o názor na akumulátorové vysavače - předem moc díky. *placni*

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

Kdysi, když nás doma byl plný počet, měla jsem vysavače měla dva. Elektrický tyčový na fofr úklid a normální na sobotní. :DBylo to fajn. Přes týden tyčový visel na hřebíku místo smetáku a byl v permanenci stále. Malé děti, pes. Stále bylo potřeba likvidovat drobky ;) a v sobotu na velký a pečlivý grintlich jsem vytáhla "tygra". Bylo to bezva. Dnes je mi po tom smutno a k úklidu mi stačí jeden malý, ale výkonný.

hodnocení

2x

akumulatorovy mame v praci, zadny vykon. Baterie uz odchazi.

bezsackovy - jen pokud vam prodaji i nahradni nadobku na smeti. Lehce rozbitna.

hodnocení

2x
S vlastní zkušeností bych doporučil vyysavače electrolux, mají kombinace malého ručního vysavače stojanu ve kterém je zaražen a násobí jeho výkon a výdrž, ale počítejte s tím že výkon je obravdu akorát tak na pilyny od křečka a baterie během roku velmi zeslábnou...
Bezsáčkový vysavač mám je velmi výkonný a to stále stejně oprotí sáčkovému ale je zde nutnost ho pnejlépe po každém vysátí celého býtu po týdnu vyčistit nádobu na prach, malá dan sa stále stejný vysoký výkon a monimum prachu foukané zpět do mísnosti...
chlamak*

Hangar... to jste ji poradil... hmmmm Elektrolux ani nahodou..! Levne zbozi k nicemu... Pokud hledate neco opravdu kvalitniho tak zadna rowenta, zelmer, elektrolux a podobne srack...y

Treba KARCHER, DYSON, VAX, BISSELL, ROYAL a mozna i Panasonic ...

vacuum-home.com/...

alibaba47*
hodnocení

Díky za odpověď a mohu se zeptat, jaký je ten bezsáčkový vysavač. Uvažuji také o Elektroluxu, no nevím. Díky předem za opověď! *slunce*

Doporučuji elctrolux nebot prodávám různé spotřebiče a je s nimi od nich celkem spokojenost, mám od nich prakticky celý byt co se týče elektrovýrobků, jen vysavač mám značky Dyson, dalo by se říct že oni mají patent na dobrý vysavač...cena 23 000 czk
Elctrolux má babička a je spokojená.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]