Nejste přihlášen/a.
Zdravím, prosím o radu. Mám víceúčelový vysavač, ale potřebovala bych nějaký,terý by byl hned k dispozici, to znamená tyčový. Prosím o radu, jaký bych měla koupit, jedná se mi o lehkost a vysoký sací výkon. Možná že bych uvítala i bezsáčkový. Zkušení, poraďte!
Ještě prosím o názor na akumulátorové vysavače - předem moc díky.
Kdysi, když nás doma byl plný počet, měla jsem vysavače měla dva. Elektrický tyčový na fofr úklid a normální na sobotní. :DBylo to fajn. Přes týden tyčový visel na hřebíku místo smetáku a byl v permanenci stále. Malé děti, pes. Stále bylo potřeba likvidovat drobky a v sobotu na velký a pečlivý grintlich jsem vytáhla "tygra". Bylo to bezva. Dnes je mi po tom smutno a k úklidu mi stačí jeden malý, ale výkonný.
Hangar... to jste ji poradil... hmmmm Elektrolux ani nahodou..! Levne zbozi k nicemu... Pokud hledate neco opravdu kvalitniho tak zadna rowenta, zelmer, elektrolux a podobne srack...y
Treba KARCHER, DYSON, VAX, BISSELL, ROYAL a mozna i Panasonic ...
Díky za odpověď a mohu se zeptat, jaký je ten bezsáčkový vysavač. Uvažuji také o Elektroluxu, no nevím. Díky předem za opověď!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.