Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, jde dát na odpad který vede z domu do kanalizace tuto zpětnou klapku:
Popř. prosím poraďte jakou. Chtěl bych to napojit na odpad, kterým povede i odpad z wc, prostě z celého domu. Děkuji
proč by to nešlo když je to na to určený. Pouze to nemužeš jen tak zasypat ale musíš zajistit přístup nějakou šachticí
Já doufám, že to tam pude dát, chtěl jsem se jen ujistit. Na podobných otázkách jsem četl, že jsou to klapky na odpadní vodu - asi jen špinavou a ne vodu z wc i s h... Ale přesně nevím, jestli to byla tato klapka.
Jestě se zeptám - doufám, že to můžu dát na trubku do sklepa - ještě v domě?
Ahoj. A Martine, když jsem já neinstalater, spáchal ,,jakoby vodorovnou,,-spád asi metr na asi 9.5 metrech, kanaldu ve 110sítce, že se to dá snést? Jsou na tom dva hajzlíky, vana a sprcháč a něco umyvadel.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.