Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Dá se koupit jezdec na zašupovačky?

Od: ujendys* odpovědí: 4 změna:

máme plastový jezdec na zašupovací dveře a prasknul takže dveře ted z jezdce vypadávají a nechce se nám kupovat k vůli tomu nový zašupovačky tak se chci zeptat jestli se dá sehnat samotný jezdec pokud možno kovový

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

dejavu*
hodnocení

0x

jar*
hodnocení

0x

Nevím, jestli jsem pochopila správně, ale pokud myslíte kolíček z plastu,který se na konci zploštělý a je přišroubovaný na dveřích - jezdí v plastové liště. Tak ten jsem koupila v Nové Strašecí - prodejna Podlahový ráj. Měli i několik barev, kovové neměli. Možná je důležitá velikost (průměr kolečka), ale ten by se dal přizpůsobit. Tak pokud neuspějete jinde, zeptejte se zde, třeba Vám ho i pošlou. Řešila jsem to před vánoci.

ujendys*
hodnocení

mám na mysli plastový jezdec,dveře mám v pořádku

jar*

Tak to zkus na té prodejně, pokud jseš z daleka, třeba ti to pošlou.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]