Nejste přihlášen/a.
dobrý den
mám vysavač o vykonu 2200W, doma všude linoleum či kachličky. Mám hubici jako na fotce, ta hubice je již cca 6 let, ty delší "vousy" mají 1cm. Problém mám s tím že když je povysavane, tak pořád na zemi jsou takove drobne smeti když přejedu rukou. a když si posvitim baterkou po zemi, tak to všechno jde krasně vidět, jako bych ani vysavačem neprojel. Je to tou hubicí že je špatná? sáček je prázdný a vysava pořád stejně.
děkuji za rady
Taky bych řekla, že je to kartáčky na hubici, měli by být rovné, takhle vysavač proužky mezi stětečky nebere. Pokud nemáte už nikde koberce, zkusila bych hlavici přispůsobit - ostříhat vyvýšené štětečky. Někdy se dá na vysavači přepnout typ podlah, zda je hladká, nebo koberec - většinou posunem na hlavici - na pvc vyjedou kartáčky víc, než na koberec.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.