Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jaký typ hubice na linoleum?

Od: rotorod® odpovědí: 3 změna:

dobrý den

mám vysavač o vykonu 2200W, doma všude linoleum či kachličky. Mám hubici jako na fotce, ta hubice je již cca 6 let, ty delší "vousy" mají 1cm. Problém mám s tím že když je povysavane, tak pořád na zemi jsou takove drobne smeti když přejedu rukou. a když si posvitim baterkou po zemi, tak to všechno jde krasně vidět, jako bych ani vysavačem neprojel. Je to tou hubicí že je špatná? sáček je prázdný a vysava pořád stejně.

děkuji za rady

Jaký typ hubice na linoleum?
Jaký typ hubice na linoleum? #2

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

ladinpraha*
hodnocení

0x

Myslím si, že vysavač je primárně určen na údržbu koberců. Na údržbu lina a dlažby je mnohem účinnější koště a mop.

hodnocení

0x

Není možná, pokud dobře saje, tak snad jedině přitlačit víc hubici k podlaze, vidím tam nerovnosti v chlupech. Že by?

jar*
hodnocení

0x

Taky bych řekla, že je to kartáčky na hubici, měli by být rovné, takhle vysavač proužky mezi stětečky nebere. Pokud nemáte už nikde koberce, zkusila bych hlavici přispůsobit - ostříhat vyvýšené štětečky. Někdy se dá na vysavači přepnout typ podlah, zda je hladká, nebo koberec - většinou posunem na hlavici - na pvc vyjedou kartáčky víc, než na koberec.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]