Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Cajovar SILVERCREST - zkusenosti

Od: sebor® odpovědí: 3 změna:

Ahoj, pred Vanocemi jsem zakoupil v Lidlu cajovar SILVERCREST. Nedavno, dle navodu, jsem udelal roztok z citronove stavy a vodu nechal prevarit. Po vyliti vody je z konvice citit intenzivni zapach po karbole, dokonce i nekolik dni po vychladnuti. Mate s tim nekdo zkusenost, nebo ho jit rovnou vratit? Diky! Sebor

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

jox
hodnocení

0x

Tohle zboží z Lidlu je v nejnižší kvalitě. Na vyzkoušení to stačí. Ke spokojenosti to má obvykle daleko.

hodnocení

0x

Určitě reklamovat co nejdříve. Lidl je bez problémů. Zboží vezmou zpět bez diskuzí.

hodnocení

Dnes mi v Lidlu caj. konvici bez problemu vzali zpet a vratili celou kupni castku, i kdyz byla zakoupena 3.11. Jen se me pani na kase zeptala na duvod vraceni... tak si do ni cichla a rekla FUJ :)! Holt, Made in china, byl jsem v domeni, ze to je nemecky vyrobek:). Zdravi S.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]