Nejste přihlášen/a.
Kde koupit v Praze zavařovačky, zavařovací víčka Omnia a struhadlo na zelí? V kamenné prodejně, ne z netu. Dík
Dobrý den, sehnala jsem je v Ikee i v prodejně sklo – porcelán na Vinohradské u Flory. Domácí potřeby, kde je nabízejí, jsou i u nás, viz zde almipraha.cz/...
Jaké konkrétně potřebujete a kolik? Něco se dá sehnat i přes inzeráty, - třeba zde sbazar.cz/... a zde ostatni.bazos.cz/... mám jich tu i pár, co bych vám mohla případně věnovat. Z jaké jste Prahy? Když byste si dojela do Horních Počernic, mám tu spíš pár těch malých, napište mi na mail coracos@seznam.cz, ráda vám je dám.
doplněno 31.12.14 13:25:Jo a v těch domácích potřebách, co jsem odkazovala výše, mají i 3 typy krouhadel na zelí, viz jejich rubrika zavařovací potřeby, 3.+4.. strana.
Dobrý den, Borovička má firmu v Třeboňské potreby-pro-domacnost.com/... pak jsou d. potřeby na Novodvorské firmy.cz/... a zkuste i prodejnu bývalého Domu bytové kultury, třeba seženete přímo tam na Budějovické.
doplněno 31.12.14 13:33:Struhadla jsem vám psala, kde najdete, je to tady se třemi noži, nebo o stránku dřív se dvěma noži. Víčka a hlavu sežete rovněž tam almipraha.cz/...
Díky za odpověď. Potřebuji 3 sklenice, 3 víčka omnia, hlavu Omnia a struhadlo na zelí (ideálně dřevěné ale to není podmínkou) .
V centru nebo na jih od centra. Horní počernice jsou trochu z ruky, ale díky za nabídku. Zatím mně napadá šmejdit kolem Budějovické, jsou tam údajně nějaké kuchyňské potřeby Borovička. Ale jestli budou mít právě zaklapávací víčka Omnia to nevím.
doplněno 31.12.14 13:31:přinejhorším to objednám z toho almi, těmi krouhadli myslíte ta obyčejná struhadla s jedním nožoplátkem?
doplněno 31.12.14 13:36:tak to je perfektní, nemoh jsem to kruhadlo nejprv najít. Vidím že mají všechno co potřebuji. Asi si tam udělám výlet. Ještě jednou díky.
doplněno 31.12.14 13:49:Na Novodvorské jsem se ptal a Omnia víčka nemaj, pan Borovička to teď nebere (asi mají dovču), a v Počernicích mají do 4.12. dovču. Zajedu si tam příští týden.
Jih prahy si jezdí na sever pro vybavení kuchyně, to je sranda pana Janda
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.