Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

K čemu slouží věc na fotce?

Od: deniisek19* odpovědí: 6 změna:

Zdravím nevíte někdo k čemu to může sloužit?

K čemu slouží věc na fotce?

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hujer123*
hodnocení

2x

orientální řasenka. Něco takového

doplněno 19.01.15 21:35:

Takže jsem trochu pohledal a je tu řešení cernamoora.blogspot.cz/...

K čemu slouží věc na fotce? #2

sunset*
hodnocení

1x

Ta dolní věc mi silně připomíná mnohokrát použitý a opravovaný prostřední a vrchní díl z vodní dýmky. Stejné provedení, tepané vzory i ten typický kroužek/misku na tabák jsem viděl v kavárnách v súdánu.

hodnocení

1x

Ono je docel problém poznat co to je, když není představa o tom, jak je to velký. Má to na výšku centimetr, nebo metr?

doplněno 30.12.14 23:17:

Vývrtka asi ne, ale podobné závity jsou k vidění u starých typů nábytkových úchytek. Ale jak jsem už napsal - je tu otázka měřítka.

hodnocení

1x

To první bych tipoval na vývrtku i podle tvaru listu něco podobného

K čemu slouží věc na fotce? #3

tiffany*
hodnocení

0x

Mohla by to být starobylá schránka na něco vzácnějšího, např. líčidlo nebo parfém (vonnou látku), odněkud ze severní Afriky, je to jen můj odhad :).

vm

Dobrý večer,

souhlasím s vámi, jedná se nádobku, pravděpodobně ze SV Afriky (Tunisko, Alžír), ve které byla uchovávána kosmetika, nejspíše barva na černé oční linky.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]