Nejste přihlášen/a.
Zdravim,
vlastnim kancelarske kreslo, ktere ma asi 4 roky. Nic mu neni, jen se mi zlomily obe plastove loketni operky, ktere zaroven slouzi k tomu, aby cele kreslo drzelo u sebe. Jde o to, ze operadlo neni pridelane k sedaku, jak se to driv standartne delalo. Vse drzi pohromade jen ty 2 operky.
Asi pred 2 rokama poprve praskla jedna, presne v miste, kde jsou prisroubovane srouby k sedaku. To jsem vyresil tak, ze jsem to spojil kovovym pliskem a na kazde strane zavrtal vrut a byl klid. Ale ted se to urvalo na obou stranach.
Oprava podle me uz nema cenu, spis me napadlo, cim ty plastove operky nahradit? Z plastu uz mi to asi nikdo neudela. Ale co treba drevo? Nejaky truhlar? Fakt nevim, a je mi lito kreslo vyhodit. Na druhou stranu, pokud by oprava dosahovala ceny kresla, tak asi neni co resit.
Diky za kazdou radu,
Petr
Pokud opravu někomu zadáte, tak bude dražší než nové křeslo.
Jinak není problém udělat z jeklu konstrukci područek a celé to očalounit, případně obložit dřevem.
doplněno 29.12.14 10:50:Těch kusů bude muset být asi víc, aby to mělo nějaký rozumný tvar. Pokud tedy nemáte přístup k ohýbačce na jekly...
Obkreslete si originál a podle něj si můžete lehce navrhnout nový, svařitelný.
Taky me napadlo to udelat ze zeleza. V praci mam moznost to z nejakych zbytku udelat. Myslite to tak, ze by se svarily 4ks jeklu k sobe? Zkusim to v praci v lednu vyresit. Snad to nejak pujde...
doplněno 29.12.14 11:02:Ohybacka by k dispozici byla, zalezi, jaky tvar a ochota kolegu bude
Asi to bude jedina moznost. O tvar mi ani tak nejde, jen at to asi tam, kde budou lokty, je ohnute, aby to netlacilo. A hlavne, at dodrzim vzdalenosti vsech der, aby to drzelo pohromade, jako predtim. Jinak reknu mame, at mi na to usije/uplete nejaky prehoz.
mám stejné druhým rokem ...začíná se podivně naklánět dopředu- vyměním ho brzy za nové - za tu cenu bych ho nijak neopravovala
Pozor, některá praskají ve svaru pod sedákem, ať se nezraníte.
Mám tu područky z IKEA Alak, nepraskly pod otcem, který zlikvidoval ty svary a je dost hmotný. Okres Kladno.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.