Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak opravit kancelarske kreslo

Od: petr448844 odpovědí: 6 změna:

Zdravim,

vlastnim kancelarske kreslo, ktere ma asi 4 roky. Nic mu neni, jen se mi zlomily obe plastove loketni operky, ktere zaroven slouzi k tomu, aby cele kreslo drzelo u sebe. Jde o to, ze operadlo neni pridelane k sedaku, jak se to driv standartne delalo. Vse drzi pohromade jen ty 2 operky.

Asi pred 2 rokama poprve praskla jedna, presne v miste, kde jsou prisroubovane srouby k sedaku. To jsem vyresil tak, ze jsem to spojil kovovym pliskem a na kazde strane zavrtal vrut a byl klid. Ale ted se to urvalo na obou stranach.

Oprava podle me uz nema cenu, spis me napadlo, cim ty plastove operky nahradit? Z plastu uz mi to asi nikdo neudela. Ale co treba drevo? Nejaky truhlar? Fakt nevim, a je mi lito kreslo vyhodit. Na druhou stranu, pokud by oprava dosahovala ceny kresla, tak asi neni co resit.

Diky za kazdou radu,

Petr

Jak opravit kancelarske kreslo
Jak opravit kancelarske kreslo #2
Jak opravit kancelarske kreslo #3

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Pokud opravu někomu zadáte, tak bude dražší než nové křeslo.

Jinak není problém udělat z jeklu konstrukci područek a celé to očalounit, případně obložit dřevem.

doplněno 29.12.14 10:50:

Těch kusů bude muset být asi víc, aby to mělo nějaký rozumný tvar. Pokud tedy nemáte přístup k ohýbačce na jekly...

Obkreslete si originál a podle něj si můžete lehce navrhnout nový, svařitelný.

petr448844
hodnocení

Taky me napadlo to udelat ze zeleza. V praci mam moznost to z nejakych zbytku udelat. Myslite to tak, ze by se svarily 4ks jeklu k sobe? Zkusim to v praci v lednu vyresit. Snad to nejak pujde...

doplněno 29.12.14 11:02:

Ohybacka by k dispozici byla, zalezi, jaky tvar a ochota kolegu bude :)

Asi to bude jedina moznost. O tvar mi ani tak nejde, jen at to asi tam, kde budou lokty, je ohnute, aby to netlacilo. A hlavne, at dodrzim vzdalenosti vsech der, aby to drzelo pohromade, jako predtim. Jinak reknu mame, at mi na to usije/uplete nejaky prehoz.

ccc*
hodnocení

0x

Oprava nebude nic platná. Praskne to zase. Jen je vyměnit za jiné. Mám podobné na vyhození, pokud byste byl z okresu KH. Mám je na vyhození, posílat se mi je nechce.

hahanaj*
hodnocení

0x

mám stejné druhým rokem ...začíná se podivně naklánět dopředu- vyměním ho brzy za nové - za tu cenu bych ho nijak neopravovala

kejki

Pozor, některá praskají ve svaru pod sedákem, ať se nezraníte.

Mám tu područky z IKEA Alak, nepraskly pod otcem, který zlikvidoval ty svary a je dost hmotný. Okres Kladno.

petr448844
hodnocení

Dekuji vsem za nabidky, ale bohuzel jsem z Olomouce. Stejne si myslim, ze kazdy vyrobce ma jine roztece der...

Ja ji kupoval pred lety v Makru, ale co je to zac, to uz nevim...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]