Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak vycistit lazuru z lina?

Od: nomohakon® odpovědí: 5 změna:

Lide dobri, jak se da odstranit akrylova lazura z pvc? Natiral jsem drevo a ted mam zasvinenou podlahu.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Zkusil bych technický benzín, případně nitroředidlo C 6000 (ale tady napřed vyzkoušet, aby nerozleptalo lino)

hodnocení

0x

akrylová lazura jakého typu? ředitelná vodou? syntetikou? název, výrobce lazury?

hodnocení

Aidol Allzweck-Lasur (vodou reditelna slabovrstva lazura)

Vyrobce: Remmers Baustofftechnik

hodnocení

0x

ptal jsem se dodavatele lazury a zde je odpověď

Dobrý den,

reaguji na Váš dotaz ohledně potřísněné PVC podlahy nátěrem Allzweck lasur. Tato lazura je vodou ředitelná na bázi akrylátů. Před zaschnutím je možné ji setřít vlhkým hadrem. Po zaschnutí bude odstranění obtížnější. Je potřeba potřísněná místa navlhčit vodou se saponátem a následně mechanicky odstranit.

Hezký den přeje

Ing. Miroslav Byrtus

608 761 265

Translignum BM, s.r.o.

Návsí 972

739 92 Návsí

tel./fax 558 339 705

email: info@translignumb/...

www.translignumbm.cz

tak nevím, asi bez minimálního poškození vrchní vrstvy krytiny to asi nepůjde, ale dejte vědět, jak jste dopadl, zda vyčištěno nebo nová krytina...

hodnocení

Nakonec jsem vetsi kapky oskrabal naostrenym sroubovakem a rozmazane fleky hadrem a vodou.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]