Nejste přihlášen/a.
Ahoj, potřebovala bych poradit. Ježíšek mi přispěl na rekonstrukci koupelny a já teď zvažuji masážní sprchový box. Máte s ním někdo zkušenosti? Je to dobrý? Nebo se mám raději přidržet klasiky?! my keramika - máte někdo s touto firmou zkušenosti?
2x
Ovšem pokud máte dostatek času, peněz i teplé vody.
Když to má ale k něčemu být, zapomeňte na levné masážní boxy..Aby box opravdu fungoval jak má, musí být jeho cena adekvátní.
Je pravda, že pořizovací cena těchto boxů je velmi různorodá. Kolik myslíte, že je cena, a kterou se již dá pořídit slušný masážní box?
A nutné odpovídající instalace..tj.dostatečný (velký) průtok teplé i studené vody..dostatečný tlak, odpovídající odpad který stihne vodu následně odvádět..připojení na elektřinu (dle typu boxu) atd.
A nezapomeňte na velké provozní náklady, pokud masážní box budete používat pravidelně..a pokaždé po dostatečnou dobu (tedy ne 3 minuty, ale podstatně déle).
1x
zkušenosti mám jako asi v pohádce o oblečené neoblečené princezně. Vysvětlím. Rodiče za to vyhodily majlant a každý z nich to použil tak 2x v životě. Jde i o cenu vody, pokud je u vás nízká a to i teplá tak bych to pořídil, pokud ne investoval bych do smysluplnějších věcí. Mnohem smyslupnějsí k relaxiaci mi příjde vana ale nehodlá vám nic vnucovat.
0x
Nejde mi otevřít odkaz, tak jen z praxe. Také jsem chtěla masážní a mám ho. Trysky nepoužíváme (chodíme u nás jednou týdně do welness a v porovnání s koutem, jsou trysky v koutě slabé), ale co používám, je pára. Vyberte si box se stropem. I při běžném sprchování máte v kabince jak v poloviční sauně. Uvnítř jde i zapnout ventilátor pro slabší povahy.
doplněno 26.12.14 20:31:Ptáte se na cenu - náš stál bez pár korun 30tisíc. Něco takového
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.