Nejste přihlášen/a.
Ahoj, potřebovala bych poradit. Ježíšek mi přispěl na rekonstrukci koupelny a já teď zvažuji masážní sprchový box. Máte s ním někdo zkušenosti? Je to dobrý? Nebo se mám raději přidržet klasiky?! my keramika - máte někdo s touto firmou zkušenosti?
Je pravda, že pořizovací cena těchto boxů je velmi různorodá. Kolik myslíte, že je cena, a kterou se již dá pořídit slušný masážní box?
zkušenosti mám jako asi v pohádce o oblečené neoblečené princezně. Vysvětlím. Rodiče za to vyhodily majlant a každý z nich to použil tak 2x v životě. Jde i o cenu vody, pokud je u vás nízká a to i teplá tak bych to pořídil, pokud ne investoval bych do smysluplnějších věcí. Mnohem smyslupnějsí k relaxiaci mi příjde vana ale nehodlá vám nic vnucovat.
Nejde mi otevřít odkaz, tak jen z praxe. Také jsem chtěla masážní a mám ho. Trysky nepoužíváme (chodíme u nás jednou týdně do welness a v porovnání s koutem, jsou trysky v koutě slabé), ale co používám, je pára. Vyberte si box se stropem. I při běžném sprchování máte v kabince jak v poloviční sauně. Uvnítř jde i zapnout ventilátor pro slabší povahy.
doplněno 26.12.14 20:31:Ptáte se na cenu - náš stál bez pár korun 30tisíc. Něco takového
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.