Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak se zbavit myší

Od: renesupra* odpovědí: 19 změna:

Zdravím poraďte prosím někdo jak vypudit myši z domu už na to nemám nervy a kočku by doma nesnesli psi.Jedy jsme zkoušeli kde jaké a taky to nepomáhá. Existuje nějaká elektronická blbost co by vydávala nějaký zvuk nebo něco co ty potvory nesnáší a zmizí.? Díky moc za každou radu.

19 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

No oduzovačů je spousta:

zbozi.cz/...

Nevím ale, jak na něj budou reagovat ostatní zvířata v domácnosti.

renesupra*
hodnocení

Díky to vyskoušíme!

hodnocení

2x

Že by toto?
dmail.cz/...

doplněno 20.05.09 14:24:

Nyní nejde, netuším proč, otevřít... Zkuste tedy jiné:
tv-products.cz/...

alexandra*
hodnocení

0x

Taky jsme měli na chalupě problém s myšima a nejůčinější byly klasické pastičky.Ne plastové.Jako návmadu jsme dávali vlašský oříšek a měli jsme docela úspěch.Snažit se opravit byť nejmnší dírky,kudy by se myši mohly do domu dostat.Jinak se jich těžko zcela úplně zbavíte.

Potvrzeno! Vlašský ořech nejučinější na myšky! pokus byl i s opečeným chlebem (kostičky) na sádle... ale ořech jednoznačně nejlepší... během týdne cca 7 myší + jedna krysa.

lidka*
hodnocení

0x

Nevím, ale kočka moc nepomůže. Kocour mi sice před dveře nosil zakousnuté myši z venku, ale doma si klidně chrápal na gauči a já se smetákem honila myšku po kuchyni. Byl to trvalý boj, protože mám chaloupku napůl dřevěnou a vždycky se nějaká dírka našla nebo se nově prokousala. Nejvíc se mi skutečně osvědčily obyčejné sklapovací pastičky a do toho sýr nebo opečený chléb. Ovšem přišlo mě to dosti draho, protože jsem myšku s pastičkou (dosti podražily) vyhazovala rovnou do popelnice. Tak přeji úspěšný lov! *uf*

Asi vam nikdo nerekl, ze sklapovaci pasticky je mozno pouzit opakovane*placni*. Pak se to az zas tolik neprodrazi. Akorat pokud jsou mysi mlsne, tak misto chleba je potreba uherak...

A pokud z jakehokoli duvodu neni pritomna skutecna venkovska kocka, ktera mysi umi lovit, tak jsou pasticky nejjednodussi a dostatecne ucinne.

To akorat dnesni pretechnizovane doba cpe elektroniku i na tak banalni veci, jakou je loveni mysi.

A koneckoncu mysi muze lovit i pes, nejenom kocka.

lidka*

Ale ano Axusi, to vím, že je možné je znovu použít. Ale já jsem prostě nebyla schopná, pokud se myška chytila, ji z té pastičky vyndat a tu použitou pastičku znovu natáhnout. Moc jsem na to nekoukala a šoupla to do pytlíku a pryč s tím. Ano, když dokázala návnadu bez úhonu sežrat, tak jsem ji natáhla opakovaně. Ale určitě se mě tyto pastičky osvědčily nejvíce. *palec*

hodnocení

0x

hladova kocka v dome, nepoustet ven!

:)

jarda79

Jo hladová kočka, máme doma lovce tři, za dveřmi neustále položené myši, které nosí z venku, ale doma si je musím chytat sám, to je moje území, tak mi do toho nezasahují. Maximálně když mě chtějí hodně potěšit, tak nějakou ne úplně zakousnutou přinesou domů a jak mňoukají, abychom se šli podívat, tak jim mezi tím někam zdrhne. Tak to dostanou vždycky pochvalu, hned jak tu myš zpacifikuji...Dostanou tím koštetem ještě oni...*ua*

Osvědčili se mi ty plastové pastičky. Jsou bezpečnější při natahování a občas chytám i po dvou myších současně, bohužel víc jak 5 myší ještě žádná nevydržela a pokud se sami nezklapují hned po koupi, tak po pěti potvorách už určitě ano...*bzum*

renesupra*

Vaše tipy jsou super vyzkouším vše ale zatím jsem tento týden chytil vlastnoručně tři potvory.Ještě že mně psiska nepovažujou za kocoura a nechcou mě sežrat.*palec*

marcia*
hodnocení

0x

prosim vás lidi jak se mám zbavit živé myši v posteli?

technikjirik*

hlasitou so..oží?

znáte ten vtip, jak měl chlap v klíně hada a brácha ho utloukl lopatou . . . . :-D :-D

martan37*

nechte ji tam a kupte novou postel*smich*

xx*

dneska sem s jednou mysi byl v tvari tvar v posteli, uz se tesim az na ni pouziju ten osvedceny vlassky orech*smich*

martan37*
hodnocení

0x

*zed*my jsme měli myši na dvoře,tak jsme nakoupili morčata,protože se říká,že kde je morče,nebude myš a ZABRALO TO!nejdřív byli v terárku,pak volně na dvoře v domečku auž jsou myši pryč

A dneska shanite neco, co vam pomuze vypudit premnozena morcata...

martan37*

:Dani ne,nechávám si 4,ostatní jdou do zverimexu,ale nechováme je kvůli myším,ale jsou to super kamoši

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]