Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak zjistit majitele pozemku bez adresy?

Od: ondraasek odpovědí: 10 změna:

Potřebuji najít majitele pozemku a chaty. Je to odehlá část mezi dvěmi dědinami. Najdu to na katastrální mapě, ale abych našel majitele tak potřebuji adresu, kterou nevím jak zjistit .

poradil by mi někdo? dá se to nějak dohledat z takovéto mapy? sgi.nahlizenidokn.cuzk.cz/...

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

buss
hodnocení

2x

Ale toho vlastníka pozemku tam najdete! Klikněte na KN a pak pozemek, na to to je. Nebo jít přímo na czuk.

ondraasek
hodnocení

super díky, kliknou na pidi tlačítko KN mě nenapadlo.Tak už vím vše co jsem potřeboval.

aaella*
hodnocení

0x

Přibližte si mapku, máte tam čísla (parcelní) pozemků. Pak si najeďte na nahlizenidokn.cuzk.cz/... zadejte katastrální území (obvykle totožné s obcí), číslo parcely a najdete vlastníka i s adresou.

111®
hodnocení

0x

no musíš si tu mapu řádně zvětšit, pak tam uvidíš čísla parcel...

ondraasek
hodnocení

číslo parcely mám , ale nevím pod jakou obec to patří, zkoušel jsem všechny okolo a vždy mi to napíše že neexistuje, nebo mi to ukáže nějaký pozemek úplně jinde.

uska*

U parcely si musíš vybrat, zda je to parcela stavební nebo pozemková. Vyzkoušel jsi obě varianty? Nebo jsem hoď údaje a my ti to najdeme.

ondraasek
hodnocení

v pohodě už to mám... zjistil jsem že je na pozemku i nemovitisti exekuce a je že se to snaží prodat pouze jeden ze spolumajitelů.

Takže očividně pokus o podvod :)

sebod*

ondrraasek. Proč by se mělo jednat o podvod? Exekuce je na celé nemovitosti, nebo jenom na některém podílu? I nemovitost, na které vázne exekuce se může prodat.

ondraasek
hodnocení

protože prodejce chce prodat do konce roku a to nejde, protože nesmí s majetkem do 30.12. nakládat. A prodává to celé jeden z manželů kteří spolu nežijí a druhý o prodeji neví. jedná seo SJM...

A nevím jak přepsat nemovitost když je na ní exekuce bývalého majitele. Když jsme koupili dům tak poslední den před přepisem tam naskočila exekuce (blbých 12 000kč )a nepřepsali nám to dokud nebyla exekuce zrušena.

macek7411*

Osobně často vyhledávám, mapy1188, je to rychlé a přehledné.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]