Nejste přihlášen/a.
Otázka na lidi, kteří nemají dlouhodobě vztah. Jak řešíte povlečení na dvojposteli? Převlíkáte obě půlky najednou i když sena té druhé nespí? Nebo to střídáte a spíte jednou tam a jednou na druhé straně, aby se oboje stejně opotřebovalo anebo jak to děláte? Máte na posteli permanentně dvě přikrývky i polštáře, kdyby se náhodou zadařilo?
Když zemřel manžel, tak jsem povlékla prostěradlem obě části a spala na své. Na té jeho jsem měla pěkné polštářky a flecovou deku, všechno do fialova, odkládala jsem si tam knížku. Když u mě někdo náhodou přespal, spali jsme ve vedlejší místnosti na válendách, které jsou vedle sebe. Když jsem si na šla přítele, spíme spolu, polštářky, kytičky, deka šla pryč a ložnici předěláváme ... už rok a spíme na těch válendách.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.