Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Singlové a dvojpostel

Od: single odpovědí: 4 změna:

Otázka na lidi, kteří nemají dlouhodobě vztah. Jak řešíte povlečení na dvojposteli? Převlíkáte obě půlky najednou i když sena té druhé nespí? Nebo to střídáte a spíte jednou tam a jednou na druhé straně, aby se oboje stejně opotřebovalo anebo jak to děláte? Máte na posteli permanentně dvě přikrývky i polštáře, kdyby se náhodou zadařilo?

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Mám povlečenou celou postel a ještě to nikdy nějak nedopadlo...

mysdomaci*
hodnocení

0x

Když zemřel manžel, tak jsem povlékla prostěradlem obě části a spala na své. Na té jeho jsem měla pěkné polštářky a flecovou deku, všechno do fialova, odkládala jsem si tam knížku. Když u mě někdo náhodou přespal, spali jsme ve vedlejší místnosti na válendách, které jsou vedle sebe. Když jsem si na šla přítele, spíme spolu, polštářky, kytičky, deka šla pryč a ložnici předěláváme ... už rok *smich* a spíme na těch válendách.

hodnocení

0x

Já jsem to vyřešila francouzskou peřinou i letní dekou 2x2m a dvěma polštáři 60x50. A prostěradlo 160x200. Paráda! Miluji svou postel 150 x 200. :-D S jorkinkou Dorinkou si nepřekážíme.

hodnocení

0x

Ex si se sebou odnesla i svou peřinu a polštář, takže to neřeším... *smich*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]