Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kdy změkne linecké cukroví?

Od: ivasad® odpovědí: 8 změna:
Dobrý den, dnes jsem upekla linecké, v receptu psali, že je dobré hned, nebo i za týden. Chutná dobře, ale je křupavé, to nechci. Zítra ho děti ponesou na besídku, jak mám cukroví přes noc uskladnit, aby bylo zítra co nejlepší? V lednici, na balkónu...? Že jsem měla péct dřív mi nepište :-D Díky

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

tomas11*
hodnocení

0x

No za pár dní na balkoně , nebo vůbec když jej jaksi hned slušně řečeno - skonzumuji *smich*

doplněno 15.12.14 18:58:

Mně nejvíc chutná právě ta rybízovka.

hodnocení

A nemáte ještě někdo tip, čim ještě krom rybízovky lepit linecké?
hahanaj*

lepit lze jakokoliv marmeládou co vám chutná - já ho mám tedy dobré hned druhý den po slepení

doplněno 15.12.14 18:59:

takže se nebojte, že nebude zítra dobré

Já slepuji krom rybízové ještě i malinovou,jahodovou i meruňkovou.Domácí výroba :-P

hodnocení

0x

Pokud jste promazala marmeládou, tady myslím tím klasická linecká kolečka, tak buďtě bez obav, do zítra bude přesně takové, jaké si představujete. I jiná náplň samozřejmě zafunguje. Nezáleží na tom, kde ho přes noc uchováte, bude dobré., protože náplň cukrovím prolne a "navlhčí" ho.

hodnocení

0x

Myslím,že se nic tak strašného nestane,i když je křupavější.Děti ho zblajznou s radostí :-D Jinak,cukroví se správně skladuje takto.

hodnocení

Díky moc všem :)

aaella*
hodnocení

0x

Dejte do krabičku kousek jablíčka,změkne i přes noc. Jinak do marmelády přidejte kapku rumu, ta se právě dává kvůli změknutí.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]