Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jakou zvolit designovou řadu el. přístrojů?

Od: accur odpovědí: 5 změna:

Dobrý den,

přemýšlím o volbě designové řady el. přístrojů pro chatu. Líbí se mi firma ABB, prošel jsem si jejich nabídku a podle cenových kritérií jsem si našel několik designů, které připadají v úvahu. Konkrétně to jsou tyto:

Swing,
SwingL,
Tango,
Levit,
Neo,
Element a
Time.

Řešil jste někdo podobné rozhodnutí? Odlišují se pouze vzhledem, nebo i některými "technickými parametry" (např. způsobem připojení vodičů, nároky na velikost resp. rozteč instalačních krabic, životností...)?

Máte s nějakou designvou řadou dobré / špatné zkušenosti? Díky za tipy...

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

fiser22*
hodnocení

0x

Záleží asi na celkovém vzhledu chaty (není chata jako chata) a na vašem cítění :) kromě ceny jsou strojky co se týče roztečí, možností vícenásobných rámečků (tady pozor. některé se vyrábějí jen pro 4 strojky vedle sebe/nad sebe), tak i životností. Některé strojky jsou dokonce totožné. Liší se tedy povětšinou maximálně designem. Při volbě máte ještě možnost zvolit mezi šroubovým nebo bezšroubovým připojením (strojky řady Classic jsou pouze šroubové).

hodnocení

0x

To je strašně jednoduché. Pán měl představu tu a tu. Mnželka vše šmahem změnila. Hlavním kritériem je představa ženy. To je hlavní parametr.

Technické parametry jsou shodné, rozteče krebic jsou stejné - normalizované. Jediná odlišnost je pouze ve vzhledu a případně velikosti rámečku.

zakus*
hodnocení

0x

Od Tanga jsou strojky totožné. Máte volbu mezi šroubovou a nešroubovou variantou. Potom už jsou jiné pouze vršky.

Mrkněte na www.abb.com

Hlavně nebrat výrobky z ruzných "BAU"obchodů.

hop®
hodnocení

0x
Swing je levnejsi varianta kvalitnich strojku...
Tango je takovy standard...
Neo je elegantni ale neprakticke jsou male ovladaci plochy spinacu...
U mne vitezi Time...
Jen nazor...

daniel*
hodnocení

0x

domá mám SwingL/swing .. všechny ty vypínače jsou stejné jen se líší vzhledem (no a samozřejmě cenou) .. takže ty které se vám líbí, na obrázku vypadají trošku jinak než v realitě jako vše .. zajeďte se někam kouknout.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]