Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Ploché sáňky - kde sehnat?

Od: luky2 odpovědí: 7 změna:

Dobrý den, potřeboval bych poradit, kde sehnat ploché sáňky, které jsou vidět v tomto článku: cestovani.idnes.cz/... , na obrázku k článku.

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ladinpraha*
hodnocení

2x

Já bych to nazval spíš pekáč než sáňky. Předchůdce dnešních plastových. Pokud hledáš něco historického, tak by tě mohlo uspokojit tohle.

doplněno 28.12.14 21:14:

Ještě přidám:

ntsled.com/...

ecvv.com/...

busyboo.com/...

bmw.en.alibaba.com/...

faithoncemore*

Ty brdo, jste dobrej. :)

luky2
hodnocení

Díky moc, ladinpraho žes to našel, a nevíš náhodou, jestli se to prodává i ten handcraft toboggan sled prodává někde u nás v Česku?

ladinpraha*

Zřejmě jenom v zahraničním e-shopu. Podle mě by český obchod pro tohlr neměl odbyt.

lightinthebox.com/...

doplněno 29.12.14 21:43:

store.kaufmann-mercantile/...

dejavu*
hodnocení

0x

Něco podobného jsem viděla jen tady :) ;) zena-in.cz/...

doplněno 14.12.14 20:22:

Teď jsem si ten váš obrázek zvětšila, ten člověk sedí přímo na plátu na zemi, takže pak už je to spíš bob než sáňky. Nikdy jsem ale nic podobného neviděla, jen plastové boby, které nemají tak vysoký přední ochranný val, ale mají navíc postranní.

doplněno 28.12.14 21:01:

V českých eshopech to zcela jistě nemají, pohledejte třeba na amazonu či ebayi. Spíše než plochými, bych to popsala jako nízké, vypadá to spíš jako kříženec bobů a sáněk. Držím palce.

doplněno 28.12.14 21:32:

No vida, tak je rozlousknuta další záhada. :)

luky2
hodnocení

Takové saně jsem viděl jen v amerických filmech - Sám Doma, Simpsonovi(seriál). Zajímalo by mě na jakých web. stránkách, nebo obchodech tohle nabízejí? Neni tady někdo další kdo by o tom věděl více?

Deajavu dík za snahu mi zodpovědět otázku.

faithoncemore*

Taky jsem teď pátrala na googlu a došla jsem k závěru, jaký vyslovil ten Rus, co ho dovedli ke kleci se žirafou: "Nic takového neexistuje." :-D ;)

..jestli to nakonec vypátráte, hoďte to sem, prosím.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]