Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Mechanická kuchyňská váha - doporučení

Od: manas* odpovědí: 5 změna:

Dobrý den,

doporučte prosím dobrou mechanickou kuchyňskou váhu. Pokud možno, žádné plasty. Cenově ideálně do 500 Kč.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

jaká max. nosnost? - doma používáme alza.cz/... a za 3 roky zatím žádná nespokojenost (manželka celkem často peče a vaří - pro 4 členy rodiny)

doplněno 13.12.14 16:37:

pro rýpaly - vím, co to znamená "mechanická"- zbozi.cz/...

ale nepřipadne mi logické mít takovou, když se může zvážit na misce cokoliv... třeba i plech !

hodnocení

0x

Našel jsem tuto mechanickou, kde není žádný plast: onlineshop.cz/... (stojí sice o necelou stovku více než je 500Kč, ale kolem pětistovky jiná volba bez plastu není, aspoň jsem nic nenašel).

Tuhle váhu mám už mnoho a mnoho let. Je přesná, snadno nastavitelná. Bezva!

hodnocení

0x
Má sice plastovou misku, ale ta se dá dát pryč a zvážit v čemkoliv chcete. Mamka ji má už přes 30 let a já se ségrou ji máme též. Výhoda je, že se nikdy nevybijí baterie a nevýhoda je, že třeba 3g soli na ní opravdu nezvážíte. partnermarket.cz/...
jendad

Jojo ta je super . Máme ji taky . Je k ní i velká mísa , kde mužete zvážit i něco hodně objemného . Funguje na principu decimálek(kyvadlo) . Takže žádná pružina co se časem unaví :)

A ještě je to český vyrobek . Takže dáte našim lidem práci

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]