Nejste přihlášen/a.
Ahoj, v receptu na řezy je postup, že se vypracuje těsto, dá se na půl hodiny do chladničky a pak se nastrouhá na pekáč, dá se náplň a zbylou třetinou těsta se opět nastrouhá na náplň
Nešlo by tohle strouhání uplatnit i v jiných receptech? Třeba při výrobě cukroví do ocelových formiček by se lehce natlačilo nastrouhané těsto, pak by snad bylo takové lehčí, nadýchanější.
Má s tím někdo zkušenosti, nebo napadá někoho jiné uplatnění strouhání těsta?
děkuji
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.